20 Cách tự tạo kiểu cho tóc ngắn đẹp thần thái nàng nên biết

Rate this post

20 mënyra për të stiluar flokët e shkurtër vetë, karizma që duhet të dini

Flokët e shkurtër deri tek supet janë aktualisht një frizurë e njohur për shumë femra falë pamjes së tyre rinore, të lezetshme por po aq elegante. Megjithatë, shumë gra kanë frikë sepse mendojnë se flokët e shkurtër janë të mërzitshëm dhe nuk mund të stilohen. Të mendosh se është e gabuar. Në fakt, ju mund të krijoni lirisht shumë stile për flokë të shkurtër, femëror po aq të bukur sa flokët e gjatë.

Këtu janë 20 sugjerime për ju për të stiluar flokët tuaj të shkurtër në shtëpi, të cilat janë të mrekullueshme dhe super të lehta për t’u bërë. Ndiqni artikullin tani!

Topuz elegant të ulët

Topuz elegant të ulët

Përgatitni:

 • Darë për kruese dhëmbësh
 • Lidhëse flokësh
 • Krehër
 • Makinë për kaçurrela flokësh
 • Llak flokësh

Duke bërë:

 • Së pari, duhet të përkulni pak vijën e flokëve. Për të marrë kaçurrela të mëdha dhe të bukura natyrale, ndani flokët në tufa të mëdha, më pas përdorni një hekur për kaçurrela për t’i mbajtur ato për rreth 7 sekonda për t’u kaçurrela.
 • Më pas, ndani flokët në tre pjesë: sipër, mes dhe poshtë. Në të njëjtën kohë, ju lini pak flokë përpara për të krijuar thekse që fytyra të jetë më luksoze.
 • Në pjesën e poshtme të flokëve, i mbështillni (mund t’i lini pak të ngatërruar për natyrën) dhe përdorni karficat bobby për t’i rregulluar.
 • Me flokët në mes, ndani në 2 pjesë, mbështilleni rreth topuzit të poshtëm dhe fiksoni me karfica. Bëni të njëjtën gjë për pjesën e sipërme të flokëve. Mos harroni të rregulloni pjesët e flokëve në mënyrë të barabartë.
 • Në fund, mos harroni të spërkatni pak ngjitës flokësh për t’i mbajtur flokët në formë për një kohë të gjatë.

Flokë me gërsheta gjysmë të përdredhura

Flokë me gërsheta gjysmë të përdredhura

Përgatitni:

 • Darë për kruese dhëmbësh
 • Lidhëse flokësh
 • Krehër

Duke bërë:

 • Hapi i parë, ju përdorni një krehër për të krehur flokët tërësisht. Më pas, merrni një fije floku të vogël nga secila anë dhe gërshetoni duke e fiksuar me një brez elastik.
 • Më pas, merrni një pjesë shtesë të flokëve në të dyja anët, lidhni në pjesën e pasme të kokës dhe më pas përdredhni lart, duke e fije në mes. Mos harroni të drejtoni flokët.
 • Së fundi, merrni dy gërsheta të vogla dhe ngjitini ato në qendër të kthesës. Kështu që ju keni përfunduar një model flokësh shumë të lezetshëm.

Flokë me lule gjysmë të lidhura

Flokë me lule gjysmë të lidhura

Përgatitni:

 • Darë për kruese dhëmbësh
 • Lidhëse flokësh
 • Krehër
 • Llak flokësh
 • Lule të freskëta (lule të vogla)

Duke bërë:

 • Fillimisht, ndani në mes dhe krihni flokët në mënyrë të barabartë.
 • Më pas, merrni një fije floku nga secila anë dhe kthejeni deri në fund. Në vend që ta lidhni në mes si zakonisht, mund ta ndryshoni duke përdorur një karficë fikse, e cila do të duket më elegante.
 • Në pjesën e përparme, mund të merrni disa balluke të vogla dhe t’i lëshoni xhufkat për të shtuar pak shkëlqim.
 • Së fundi, ju i bashkëngjitni flokëve tuaj aksesorë me lule të freskëta me karfica bobi dhe më pas i spërkatni me ngjitës flokësh.
Tham Khảo Thêm:  Soạn bài Viếng lăng bác | Soạn văn 9 hay nhất

Flokë të gërshetuara në të dyja anët dhe të lidhura në pjesën e sipërme

Flokë të gërshetuara në të dyja anët dhe të lidhura në pjesën e sipërme

Përgatitni:

 • Darë për kruese dhëmbësh
 • Lidhëse flokësh
 • Krehër
 • Llak flokësh
 • Lule të freskëta (ose harqe dekorative)

Duke bërë:

 • Fillimisht, ju merrni një pjesë të trashë të flokëve në njërën anë, gërshetoni atë në një gërsheta si zakonisht, sigurojeni atë me një brez elastik.
 • Nën seksionin e parë, zgjidhni një pjesë tjetër të flokëve që është më e hollë dhe gjithashtu e gërshetuar në një gërsheta.
 • Mbërtheni të dy gërshetat në pjesën e pasme për t’i mbajtur ato në vend
 • Së fundi, ju bashkëngjitni aksesorë për të mbuluar kunjat për të përfunduar modelin e flokëve.

Flokë topuz të lartë

Flokë topuz të lartë

Përgatitni:

 • Darë për kruese dhëmbësh
 • Lidhëse flokësh
 • Krehër
 • Llak flokësh

Duke bërë:

 • Fillimisht i krihni flokët mbrapa, merrni një pjesë të flokëve në mes për t’i fryrë dhe i fiksoni në mes të majës së kokës.
 • Merrni pjesën tjetër të flokëve dhe lidheni në një stil francez.
 • Nëse keni flokë me gjatësi të shpatullave, thjesht mund t’i mbështillni flokët me një topuz të çrregullt dhe t’i fiksoni në vend.
 • Përfundojeni me llak flokësh për të mbajtur formën.

Flokët me gërsheta 4 pjesë të pjesës së parë

Flokët me gërsheta 4 pjesë të pjesës së parë

Përgatitni:

 • Darë për kruese dhëmbësh
 • Lidhëse flokësh
 • Krehër
 • Llak flokësh

Duke bërë:

 • Krehni flokët derisa të jenë plotësisht të lëmuara.
 • Merrni disa flokë nga përpara, anash dhe mbajini në pjesën e pasme.
 • Ndani ato flokë në katër pjesë dhe gërshetojini në një gërsheta.
 • Së fundi, ju mund të përdorni kunjat bobby për t’i mbajtur ato në vend.

Flokë me onde Pixie

Flokë me onde Pixie

Përgatitni:

 • Krehër
 • Vaji mbron flokët nga temperaturat e larta
 • Makinë për kaçurrela flokësh

Duke bërë:

 • Para së gjithash, duhet të siguroheni që keni veshur një prerje flokësh pixie. Nëse nuk e keni bërë ende këtë model flokësh, shkoni fillimisht në një berber.
 • Së pari, spërkatni tërësisht ngjitësin rezistent ndaj nxehtësisë për të mbrojtur flokët tuaj.
 • Ndani flokët në pjesë të vogla dhe përkulni flokët me një hekur për kaçurrela.
 • Përdorni një krehër për të stiluar dhe për të ndihmuar flokët tuaj të qëndrojnë në vend.

Shiko me shume: Si të zgjidhni një model flokësh Pixie që i përshtatet çdo fytyre

Flokë të përdredhur

Flokë të përdredhur

Përgatitni:

 • Krehër
 • Llak flokësh
 • Darë për kruese dhëmbësh
 • Elastike

Duke bërë:

 • Së pari, ju merrni një pjesë të vogël të flokëve në njërën anë dhe rrotulloni atë. Gjatë procesit të përdredhjes, ju shtoni vazhdimisht kaçurrelat anësore dhe rrotulloni përsëri, ashtu për të formuar një bishtalec të madh. Nëse flokët tuaj janë me gjatësi mesatare (gjatësia e shpatullave), mund t’i zëvendësoni me gërsheta.
 • Pasi të jetë bërë përdredhja (gërshetimi), mos harroni të spërkatni flokët me ngjitës për t’i mbajtur ato në vend.
 • Së fundi, përdorni karficat bobby për të siguruar gërshetin në anën e kundërt për të përfunduar modelin e flokëve.

Hairstyle holandeze me bishtalec

Flokë holandeze me gërsheta

Përgatitni:

 • Krehër
 • Darë për kruese dhëmbësh
 • Elastike
 • Gjerdan

Duke bërë:

 • Përdorni një krehër për të ndarë flokët në raportin 7/3, lëmoni flokët.
 • Në anën më pak flokë, ju merrni disa flokë dhe holandezët i lidhni ato në zverk të qafës.
 • Sigurojeni atë me një brez elastik.
 • Për ta bërë modelin e flokëve më mbresëlënës, gjatë procesit të gërshetimit, mund të futni më shumë rruaza në kaçurrelat me gërsheta.
Tham Khảo Thêm:  Tổng hợp 12 cách nấu bún bò ngon, đơn giản làm ngay tại nhà

Shiko me shume: Tutorial se si të bëni një gërshetë të bukur holandeze

Simite gjysmë koke

Simite gjysmë koke

Përgatitni:

 • Krehër
 • Darë për kruese dhëmbësh
 • Elastike
 • Llak flokësh

Duke bërë:

 • Merrni disa flokë nga përpara dhe anash, duke i mbajtur në pjesën e pasme.
 • Përdorni duart tuaja për të rrëshqitur këtë pjesë të flokëve lart për të krijuar një volum natyral të lartë.
 • Përdorni karficat bobby në vend dhe spërkatni më shumë llak flokësh për t’i mbajtur ato në vend.

Flokë të drejtë kaçurrelë në bisht

Flokë të drejtë kaçurrelë në bisht

Përgatitni:

 • Krehër
 • Darë për kruese dhëmbësh
 • Elastike
 • Drejtues

Duke bërë:

 • Krehni flokët tërësisht.
 • Drejtoni flokët.
 • Merrni një pjesë të flokëve nga njëra anë, rrotullojeni dhe ngjiteni në pjesën e pasme.
 • Përsëriteni të njëjtën gjë në anën tjetër.
 • Nëse kaçurrelat tuaja janë pak të gjata, thjesht lidhini ato nën pjesën tjetër të flokëve. Për sa kohë që e bëni të duket si një kapëse flokësh e përdredhur për bisht të drejtë.

Flokë kaçurrelë me onde

Flokë kaçurrelë me onde

Përgatitni:

 • Krehër
 • Makinë për kaçurrela flokësh
 • Kondicioneri mbron flokët nga efektet e temperaturave të larta

Duke bërë:

 • Lëmoni flokët dhe aplikoni balsam në mënyrë të barabartë në flokë.
 • Ndani flokët në kaçurrela të vogla, përdorni një hekur për kaçurrela për të krijuar kaçurrela.
 • Prisni që flokët tuaj të ftohen për disa sekonda.
 • Kthejini flokët me duar dhe tundini lart. Kaloni duart nëpër flokë dhe hidhini anash për të kompletuar këtë pamje magjepsëse.

Shiko me shume: 50 modele flokësh të mrekullueshme me onde kaçurrela për vajzat me stil

Flokë kaçurrelë Mohawk

Flokë kaçurrelë Mohawk

Përgatitni:

 • Krehër
 • Makinë për kaçurrela flokësh
 • Kondicioneri mbron flokët nga efektet e temperaturave të larta

Duke bërë:

 • Për të krijuar këtë model flokësh me personalitet, ju i ndani flokët në 3 pjesë: majtas, djathtas dhe qendër. Në të, pjesa e majtë dhe e djathtë janë më pak.
 • Në flokët majtas dhe djathtas i shkurtoni si kokë gozhdë duke lënë vetëm pjesën e mesme. (Këtë hap, nëse nuk jeni të sigurt për ta bërë në shtëpi, mund të kërkoni ndihmën e një stilisti flokësh.)
 • Në mes të flokëve, i ndani në kaçurrela të vogla, duke i bërë kaçurrela për rreth 7-10 sekonda. Kujdesuni që kaçurrelat të ftohen përpara se t’i prekni. Spërkatni ngjitësin shtesë të flokëve për të mbajtur kaçurrelat e paprekura.

Bisht kali luksoz

Bisht kali luksoz

Përgatitni:

 • Darë për kruese dhëmbësh
 • Krehër
 • Makinë për kaçurrela flokësh
 • Llak flokësh

Duke bërë:

 • Krehni flokët derisa të jenë të lëmuara dhe ndajini në pjesë të vogla. Përdorni një hekur për kaçurrela për të dredhur kaçurrelat.
 • Merrni disa flokë nga anët dhe qendra e kokës dhe lidheni me një brez elastik.
 • Në pjesën e përparme, mund të lëshoni dy kaçurrela të vogla anash për të krijuar më shumë konture për fytyrën. Mos harroni të kaçurrela butësisht këto dy kaçurrela.
 • Në fund përdorni llak flokësh për të rregulluar modelin e flokëve.

Gërsheti holandez me një anë

Gërsheti holandez nga një anë

Përgatitni:

 • Darë për kruese dhëmbësh
 • Krehër me bisht të mprehtë

Duke bërë:

 • Krehni flokët mirë, përdorni fundin e krehrit për të ndarë flokët në dy pjesë të mëdha – të vogla.
 • Përdorni me zgjuarsi fundin e krehës për të kapur një pjesë të flokëve në anën e poshtme, në mënyrë që të mos ju pengojë. Më pas ndani flokët që sapo keni marrë në 4 pjesë dhe i gërshetoni në stil holandez. Sigurojeni këtë bishtalec me një brez elastik.
 • Përdorni karficat bobby për të fshehur gërshetin nën flokët e trashë.
 • Në fund përdorni llak flokësh për të rregulluar modelin e flokëve.
Tham Khảo Thêm:  Điểm danh 8 shop bán chuột hamster đáng yêu uy tín nhất Sài Gòn

Flokë të drejtë natyral

Flokë të drejtë natyral

Përgatitni:

 • Krehër
 • Drejtues

Duke bërë:

 • Drejtoni flokët.
 • Kthejini flokët dhe shkundni për t’i dhënë atyre një kërcim natyral.

Flokë klasike

Flokë klasike

Përgatitni:

 • Krehër
 • Darë për kruese dhëmbësh
 • Makinë për kaçurrela flokësh

Duke bërë:

 • Fillimisht, përkulni flokët me një hekur për kaçurrela. Nëse dëshironi kaçurrela të mëdha dhe të rrumbullakëta, aplikoni llak flokësh përpara se të përdorni hekurin për kaçurrela. Në të njëjtën kohë, përdorni një shufër të madhe kaçurrela për të krijuar valë të mëdha.
 • Prisni që flokët tuaj të ftohen, pastaj ndani flokët në njërën anë dhe fiksoni mirë
 • Në fund, spërkatni më shumë ngjitës për flokët për të rregulluar formën e flokëve.

Shiko me shume: 10 modele flokësh të shkurtra me stil në stilin e viteve ’60

Flokë të thjeshtë gjysmë të përdredhur

Flokë të thjeshtë gjysmë të përdredhur

Përgatitni:

 • Krehër
 • Darë për kruese dhëmbësh
 • Lidhëse flokësh

Duke bërë:

 • Krehni flokët tërësisht.
 • Merrni dy pjesë të vogla të flokëve nga anët, krehni pjesën tjetër të flokëve me kujdes.
 • Ju lidhni dy pjesët e flokëve që sapo keni marrë në pjesën e pasme, më pas i ktheni lart disa herë për të krijuar një kthesë të këndshme. Rregulloni brezin e flokëve për të siguruar.

Flokë të lyer me personalitet

Flokë të lyer me personalitet

Përgatitni:

 • Krehër
 • Bojë

Duke bërë:

 • Provoni të ndryshoni pamjen tuaj me një ngjyrë të re flokësh. Nëse keni flokë të hapur, zgjidhni një ngjyrë të errët dhe anasjelltas. Vini re se duhet të zgjidhni ngjyrat që kanë të njëjtin ton si flokët dhe lëkurën tuaj.
 • Ju nuk mund t’i lyeni rrënjët (nëse rrënjët janë të errëta) për t’i shtuar personalitet flokëve tuaj.
 • Lyeni flokët dhe lani flokët. Përdorni një krehër sipas dëshirës tuaj.

Flokë të përdredhur

Flokë të përdredhur

Përgatitni:

 • Krehër
 • Darë për kruese dhëmbësh
 • Lidhëse flokësh
 • Makinë për kaçurrela flokësh

Duke bërë:

 • Përkulni majat e flokëve.
 • Njëra anë e flokëve tuaj është e ndarë në 3 shtresa, duke e përdredhur secilën shtresë me radhë. Merrni 3 kaçurrela të përdredhura dhe rrotullojini së bashku, ngjitini në anën tjetër të flokëve.
 • Lërini balluket tuaja të lira për të konturuar fytyrën tuaj

Përmes artikullit të mësipërm, Gold Well Vietnam shpreson që të keni gjetur disa modele flokësh të shkurtra të lehta dhe të bukura që mund t’i krijoni vetë në shtëpi. Për të krijuar pamjen perfekte, mos harroni të kombinoni me veshje dhe aksesorë. Ju uroj te keni frizuren e shkurter perfekte dhe te deshiruar.

Shiko me shume:

 • Si të zgjidhni modelin e duhur të flokëve të shkurtër për ju
 • 10 modele flokësh me shkëlqim dhe të bukur për flokë të shkurtër
 • 10 modele flokësh të shkurtër të drejtë që ia vlen t’i provoni këtë vit
 • 10 modele të reja flokësh të shkurtër për t’ju frymëzuar

Hy vọng thông qua bài viết 20 Cách tự tạo kiểu cho tóc ngắn đẹp thần thái nàng nên biết Cakhia TV trang web trực tiếp bóng đá miễn phí sẽ giúp ích được quý bạn đọc.

Related Posts

Ảnh ép lụa là gì? Ưu – Nhược điểm của loại ảnh này

Có thể nói công nghệ ép lụa ảnh Hiện nay đang rất được ưa chuộng trên thị trường do có nhiều ưu điểm vượt trội. Ảnh được…

Tổng hợp kinh nghiệm du lịch Cửa Lò tự túc dành cho hội thích xê

Tại Việt Nam chúng ta có rất nhiều bãi biển rộng lớn, đẹp nao lòng, thu hút lượng lớn khách du lịch mỗi năm. Một trong số…

Cha mẹ nên biết: nhịp thở bình thường của trẻ là bao nhiêu

Mọi dấu hiệu bất thường về sức khỏe của trẻ luôn là mối quan tâm của mỗi bậc cha mẹ. Vì vậy, cha mẹ nên biết nhịp…

Ngứa Rốn Là Điềm Gì / Top 9 # Xem Nhiều Nhất & Mới Nhất 2/2023

Rốn ngứa là gì? Hiện tượng này không có gì lạ. Tuy nhiên, hầu hết chúng xuất hiện do viêm da. Hoặc do vệ sinh rốn và…

Quy đổi từ dam sang dm (Dềcamét sang Đêximét)

Kết nối trực tiếp với máy tính này: 1 Đề-xi-mét dài bao nhiêu Đề-xi-mét? 1 thập phân [dam] = 100 đề-xi-mét [dm] – Máy tính có thể…

Cách nấu bún sườn chua siêu ngon tại nhà, ăn 3 tô vẫn ghiền

Bún sườn chua là sự kết hợp của các nguyên liệu để tạo nên một tô bún có hương vị thơm ngon, hấp dẫn. Để biết cách…

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *