5 đơn vị xét nghiệm COVID-19 uy tín tại Hà Nội

Rate this post

5 njësi me reputacion të testimit për COVID-19 në Hanoi

Deri në kohën moderne, pas më shumë se 2 vitesh nga pandemia, testimi Covid është ende një fjalë kyçe e nxehtë sepse nevojat e njerëzve janë ende të mëdha, veçanërisht nevoja për teste RT-PCR Covid për të konfirmuar nëse janë të infektuar apo jo. Jeni shëruar nga Covid?

Për lehtësinë e lexuesve në gjetjen e vendeve të testimit, BookingCare prezanton njësi me reputacion të testimit për COVID-19 në Hanoi, të licencuara nga Ministria e Shëndetësisë për t’u kualifikuar për të kryer.

Adresat që rekomandon BookingCare kanë dy lloje testesh: test i shpejtë dhe test PCR. Në rast se ju duhet të lëvizni me një letër testimi të shpejtë, testi PCR mund të kryhet në këto adresa.

Për më tepër, BookingCare përmend gjithashtu njësitë e testimit të Covid në shtëpi për lehtësinë më të madhe për lexuesit, për të shmangur lëvizjen dhe grumbullimin e turmave gjatë sezonit të epidemisë.

5 njësi me reputacion të testimit për COVID-19 në Hanoi

Vendet e mëposhtme të testimit Covid-19 janë të gjitha të licencuara për testim nga autoritetet. Lexuesit mund të konsultohen dhe të jenë të sigurt për të zgjedhur testin kur është e nevojshme.

1. Spitali Qendror për Sëmundjet Tropikale

 • Adresa: Nr. 78, Rruga Giai Phong, Hanoi
 • Orari i punës: 7:30 – 17:00, e hënë – e shtunë

Spitali Qendror për Sëmundjet Tropikale është një spital lider në fushën e parandalimit dhe trajtimit të sëmundjeve infektive. Prandaj, ky është gjithashtu një sit me reputacion i testimit SARS-CoV-2.

Spitali gjithashtu u emërua shpejt në listën e spitaleve të nivelit qendror të autorizuar nga Ministria e Shëndetësisë për të kryer teste të konfirmuara SARS-CoV-2.

Testi Covid në Spitalin Qendror për Sëmundjet Tropikale

Aktualisht spitali po zbaton të dyja shërbimet: testin e shpejtë dhe testin RT-PCR në kohë reale. Por nuk ka asnjë shërbim testimi në shtëpi për Covid PCR.

Lexuesit që dëshirojnë të testohen për COVID-19 në Spitalin Qendror për Sëmundjet Tropikale mund të regjistrohen drejtpërdrejt në spital dhe të bëjnë një deklaratë mjekësore siç përshkruhet për udhëzime.

Përveç kësaj, spitali ka një sistem të rezervimit të takimeve në faqen e internetit, lexuesit mund të kenë akses dhe të planifikojnë teste.

Megjithatë, me specifikën e një spitali për sëmundjet tropikale dhe infektive, ai është një spital publik që ka ende aktivitete normale të ekzaminimit dhe trajtimit mjekësor, kështu që shumë njerëz gjithashtu kanë frikë nga turmat dhe pritjet.

Lexuesit mund të marrin në konsideratë dhe të testojnë nëse është e përshtatshme. Nëse qendrat nuk mund të konsultohen, laboratorët privatë janë zakonisht më të shpejtë.

2. Labhouse Qendra e Testimit Mjekësor

 • Adresa: Kati 2, ndërtesa D1 – CT2 Kim Van – Kim Lu zona e re urbane, Dai Kim, Hoang Mai, Hanoi
 • Orari i punës: e hënë – e diel: 7:00-21:00

Qendra e Testimit Mjekësor Labhouse është një sit i besuar i testimit Covid-19. Qendra është certifikuar nga Ministria e Shëndetësisë se ka kapacitet për të konfirmuar SARS-CoV-2 me teknikën RT-PCR.

Gjithashtu, qendra kryen intensivisht shumë analiza mjekësore në përgjithësi, ndaj është e disponueshme me pajisje moderne, makineri dhe një ekip teknikësh të kualifikuar.

Tham Khảo Thêm:  5 cách chế biến rau chùm ngây thơm ngon bổ dưỡng

Testi Covid në Qendrën Mjekësore Labhouse

Labhouse aktualisht po zbaton shërbimet e testimit Covid PCR në qendër dhe po merr mostra në shtëpi. Kostoja dhe koha për të paguar rezultatet janë si më poshtë:

 • Shpenzimet:
  • Formulari i aplikimit: 500,000 VND
  • Mostra e kombinuar 2: 350,000 VND
  • Mostra e kombinuar 3: 300,000 VND
  • Mostra e kombinuar 4: 250,000 VND
 • Koha për të kthyer rezultatet:
  • Brenda 8-9 orësh pas marrjes së mostrës
  • Koha për të kthyer rezultatet pozitive/të dyshuara brenda 24 orëve.
 • Formulari i rezultatit:
  • Qendra do t’i kthejë rezultatet duke përfshirë kopjet e buta (nëpërmjet Website Labhouse) dhe kopjet e shtypura (me kërkesë të klientëve). Me formularin e kthimit të rezultateve të kopjeve të buta nëpërmjet faqes së internetit, stafi do të dërgojë në sistem një mesazh “Login account” sipas numrit të telefonit të klientit të regjistruar. Rezultatet e testimit të klientëve shfaqen si skedarë pdf për ruajtje të lehtë.
  • Përveç kësaj, për lehtësinë e klientëve, Labhouse kthen rezultate edhe përmes aplikacionit Covid PC. Klientët mund të hyjnë në aplikacionin Covid PC për të parë rezultatet e testimit.

Aktualisht, sipas BookingCare, shërbimi i testimit Covid PCR që merr mostra direkt në qendër ka shumë klientë që vijnë për të testuar. Prandaj, nëse vini në vend, është e pashmangshme të keni një pritje të gjatë. Në vend të kësaj, ju mund të zgjidhni të merrni mostra në shtëpi, të kufizoni lëvizjen dhe të përqendroheni.

BookingCare aktualisht po mbështet rezervimin e orarit të testit PCR të kampionimit në shtëpi në Labhouse. Kur rezervoni paraprakisht, mund të zgjidhni kornizën kohore të duhur të kampionimit. Më pas qendra do të rikonfirmojë orën specifike.

Shënim për shërbimin e testimit në shtëpi, çmimi i shërbimit përfshihet në koston e udhëtimit: brenda 10 km: më pak se 10 mostra është 150,000 VND; Nga 11 mostra: falas.

Duke folur më shumë për cilësinë e testimit PCR në Labhouse, klientët kanë marrë gjithashtu reagime pozitive: rezultate të shpejta, staf i kujdesshëm dhe i vëmendshëm që merr mostra,…

Rishikimi i shërbimit të testit Covid PCR në Labhouse Medical Center – Foto: Marrë nga Google

3. Spitali Hong Ngoc

 • Adresa: Nr. 55 Yen Ninh, Truc Bach Ward, Ba Dinh District, Hanoi
 • Orari i punës: e hënë – e diel: 07:30 – 17:00

Hong Ngoc Hospital është një spital i famshëm privat në Hanoi. Shërbimet e testimit për Covid po vendosen gjithashtu nga spitali.

Spitali ka një sistem të plotë të pajisjeve të testimit, laboratorëve për të siguruar sterilitetin, për të përmbushur testimin për COVID-19. Me kapacitet testimi të certifikuar nga Ministria e Shëndetësisë, Spitali Hong Ngoc ka kryer së fundmi testimin e COVID-19 me teknikën Realtime RT-PCR jo vetëm për klientët individualë, por edhe për shumë organizata dhe biznese. Karma.

Në veçanti, Hong Ngoc Hospital mbledh mostra 24/7, të gjitha ditët e javës (duke përfshirë të shtunën dhe të dielën) në Hong Ngoc Hospital 55 Yen Ninh dhe Hong Ngoc Phuc Truong Minh Hospital në 08 Chau Van Liem.

Testi Covid në Spitalin Hong Ngoc

Aktualisht, Hong Ngoc Hospital ofron testim të shpejtë dhe testim RT-PCR.

 • Testi i shpejtë Covid-19: Spitali Hong Ngoc po përdor 2 lloje të kompleteve të testeve të shpejta COVID-19 të prodhuara nga Vietnami dhe SHBA.
  • Çmimi për testin e shpejtë duke përdorur kompletin e testimit të Vietnamit: 100,000 VND/kampion
  • Çmimi për testim të shpejtë duke përdorur komplet Abbott (SHBA): 150,000 VND/kampion
 • Testi RT-PCR në kohë reale:
  • Çmimi i testit RT-PCR të një kampioni të vetëm: 500,000 VND/kampion
  • Koha për të kthyer rezultatet: 5-12 orë pas marrjes së mostrës
  • Certifikata e testimit në përputhje me të dhënat dhe kërkesat nga ambasadat (për klientët që kanë nevojë për testim përpara se të largohen nga vendi)
Tham Khảo Thêm:  1 vạn bằng bao nhiêu, có bao nhiêu số 0? Quy đổi sang nghìn

Shënim: Hong Ngoc Hospital merr mostra 24/7, kështu që nëse vini për testin Covid jashtë orarit të punës, spitali do të mbledhë një shtesë prej 20% të tarifës së shërbimit të testit.

Lexuesit që dëshirojnë të testohen për COVID-19 në Spitalin Hong Ngoc mund të regjistrohen drejtpërdrejt në spital. Përveç kësaj, mund të telefononi përpara ose të plotësoni informacionin në faqen e internetit të spitalit për udhëzime dhe për të caktuar një takim për testin.

Rishikimi i shërbimit të testimit Covid në Spitalin Hong Ngoc u vlerësua gjithashtu shumë nga shumë njerëz. Megjithatë, është e rëndësishme të kihet parasysh tarifa shtesë pas orarit të punës, sepse BookingCare aktualisht ka komentet e mëposhtme në Google.

Edhe ky reagim është i 2 muajve më parë, tani spitali ka rregulluar çmimin. Sa i përket cilësisë së shërbimit në spitalin Hong Ngoc në përgjithësi, shumë njerëz e vlerësojnë atë. Prandaj, nëse është e përshtatshme, mund t’i referoheni edhe testit Covid në këtë adresë.

Reagimet e klientëve rreth testit PCR Covid në Hong Ngoc Hospital – Foto: Marrë nga Google

3. Klinika Mediplus

 • Adresa: Kati 2, Qendra Tregtare Mandarin Garden 2, Tan Mai Ward, Hoang Mai District, Hanoi
 • Orari i punës: e hënë – e diel: 07:00 – 19:00

Klinika Mediplus Tan Mai është një njësi prestigjioze e testimit Covid-19 në Hanoi. Klinika përdor një sistem makinerish dhe pajisjesh moderne, duke dhënë rezultate të sakta. Ekipi i personelit mjekësor merr mostra profesionale dhe me përvojë, testohet shpejt për Covid-19 në baza të rregullta dhe respekton rreptësisht standardet e parandalimit të infeksionit.

Testi për Covid në Klinikën Mediplus

Klinika Mediplus aktualisht po kryen të dyja testet për SARS-CoV-2. Lexuesit që kanë nevojë për një test të shpejtë ose një test Covid PCR mund të regjistrohen paraprakisht në klinikë.

 • Test i shpejtë në Mediplus: çmimi 180 000 VND
 • Testi RT-PCR i Mediplus Tan Mai:
  • Kostoja: formulari i aplikimit: 530,000 VND; mostra e bashkuar 2: 270,000 VND/person; Mostra e kombinuar 3: 200,000 VND/person
  • Koha për të kthyer rezultatet: Pas 4 – 20 orësh sipas orës së takimit (stafi do të caktojë kohën për të marrë rezultatet)
  • Mënyra e kthimit të rezultateve: ktheni rezultatet e kopjeve të buta përmes Zalo, telefonit, rezultatet e letrës dorëzuar në shtëpi.

Lexuesit mund të rezervojnë paraprakisht një orar testesh të shpejta/PCR në klinikën Mediplus, të zgjedhin në mënyrë aktive një kohë të përshtatshme për marrjen e mostrave, të shmangin udhëtimin në klinikë, por duhet të presin për një kohë të gjatë, duke rrezikuar infeksionin.

Edhe pse aktualisht, nuk ka vlerësime specifike të testimit për Covid në klinikë. Megjithatë, vlerësimi i cilësisë së ekzaminimit dhe cilësisë së shërbimit të marrë nga klinika deri më tani janë shumë të mira. Nëse jeni duke kërkuar për një sit me reputacion të testimit Covid, duke i dhënë përparësi cilësisë së shërbimit dhe lehtësive moderne, mund të zgjidhni një test Covid në PK Mediplus.

Tham Khảo Thêm:  Phân tích Đoàn thuyền đánh cá hay nhất (25 mẫu)
Rishikimi i pacientëve për klinikën Mediplus – Foto: Marrë nga Google

4. Spitali i Përgjithshëm Medlatec

 • Adresa: Nr. 99 Trich Sai, Tay Ho, Hanoi
 • Orari i punës: e hënë – e diel: 7:00 e mëngjesit – 17:00 (përfshirë festat publike)

Spitali i Përgjithshëm Medlatec është një spital i specializuar i shërbimit të testimit me objekte të marrjes së mostrave dhe shërbime të marrjes së mostrave në shtëpi në të gjithë Hanoi. Me një sistem pajisjesh, makinerish dhe pajisjesh për testim në dispozicion, ky është një nga objektet mjekësore të besueshme për lexuesit që kanë nevojë për testim.

Testi për Covid në Spitalin e Përgjithshëm Medlatec

Sipas hulumtimit të BookingCare, aktualisht spitali ka testin e shpejtë të antigjenit dhe testin RT-PCR në kohë reale me koston e mëposhtme:

 • Test i shpejtë për COVID-19: 238,000 VND
 • Testi RT-PCR COVID-19 në kohë reale: 734,000 VND

Lexuesit që kanë nevojë për testim duhet të regjistrohen paraprakisht në faqen e internetit të Spitalit Medlatec për t’u organizuar siç duhet për të shmangur grumbullimin dhe për të garantuar sigurinë. Spitali ka një shërbim për marrjen e mostrave për testim në vend për klientët në nevojë.

Vlerësimi i shërbimit të testimit Covid të Medlatec është i besuar nga shumë klientë. Megjithatë, për shkak të numrit të madh të klientëve, ka edhe raste kur klientët kanë një përvojë të keqe.

Reagimet e klientëve për kohën e gjatë të pritjes për testim, kthimin e rezultateve më vonë se koha e planifikuar, etj. Megjithatë, numri i këtyre përgjigjeve është i vogël, në fakt Medlatec është ende adresa e testit Covid e rekomanduar nga shumë njerëz. së bashku.

5. Gentis Laboratori Ndërkombëtar

 • Adresa: Kati 2, Ndërtesa HCMCC, 249A Thuy Khue, Tay Ho, Hanoi
 • Orari i punës: e hënë – e diel: 7:30-16:30

Laboratori Ndërkombëtar Gentis është një ofrues i shërbimeve të specializuara në testimin e gjeneve, ekzaminimin prenatal, … dhe testimin SARS-CoV-2. Gentis i është dhënë certifikata e përshtatshmërisë për testimin për COVID-19 nga Instituti Qendror i Higjienës dhe Epidemiologjisë.

Testimi për Covid në Gentis. Laboratori Ndërkombëtar

Aktualisht, klinika ofron 2 shërbime testimi: testin e shpejtë Sars-CoV-2 dhe testin RT-PCR Covid.

 • Testi RT-PCR në kohë reale
  • Kostoja: Formulari i aplikimit PCR: 650,000 VND; mostra e bashkuar 3: 550,000 VND/person; Mostra e kombinuar 4: 500,000 VND/person
  • Ky çmim nuk përfshin koston e udhëtimit për të mostrës në shtëpi. Klinika do të shtojë kostot e udhëtimit prej 200,000 VND (Hanoi i brendshëm), 500,000 VND për rrethet periferike.
 • Koha për të kthyer rezultatet: pas 8 orësh për rezultate negative dhe pas 24 orësh për rezultate pozitive.
 • Mënyra e kthimit të rezultateve: letër testimi dygjuhëshe, me kod QR për udhëtime dhe dalje jashtë vendit.

Klinika mbështet rezervimin paraprakisht, lexuesit mund të planifikojnë sipas kornizës së tyre kohore, e cila është e përshtatshme për rregullimin e punës dhe udhëtimit. Klinika po zbaton gjithashtu një shërbim testimi PCR të kampionimit në shtëpi, të cilit lexuesit mund t’i referohen.

Rishikimi i shërbimeve të testimit në Gentis International Laboratories – Foto: Marrë nga Google

Sa më sipër është një përmbledhje e BookingCare në lidhje me njësitë me reputacion të testimit Covid në Hanoi, të licencuara dhe të kualifikuara për të kryer, duke shpresuar të jenë të dobishme për lexuesit.

Hy vọng thông qua bài viết 5 đơn vị xét nghiệm COVID-19 uy tín tại Hà Nội Cakhia TV trang web trực tiếp bóng đá miễn phí sẽ giúp ích được quý bạn đọc.

Related Posts

Cảm nhận về vẻ đẹp tâm hồn của nhân vật trữ tình trong bài thơ

Đề bài: Cảm nhận về vẻ đẹp tâm hồn của nhân vật trữ tình trong bài thơ Chiều tối Cảm nhận về vẻ đẹp tâm hồn của…

Câu chuyện về nhà học giả Naropa

Theo chân Tilopa, ngay cả đại học giả Naropa cũng phải trải qua muôn vàn khó khăn. Như chúng ta đã thấy trước đây, Naropa gặp Tilopa,…

Suboi là ai? Tiểu sử, sự nghiệp, đời tư nữ rapper tài năng

Nhắc đến nhạc rap Việt không thể không nhắc đến cái tên Suboi. Nổi lên từ thập niên đầu tiên của thế kỷ 21, Suboi mang đến…

integrated circuit là gì? Phân loại, cấu tạo và công dụng

Chắc hẳn bạn đã ít nhiều nghe đến thuật ngữ IC. Đây là từ viết tắt của cụm từ tiếng Anh Integrated circuit. Tuy nhiên không phải…

Kể hoặc đọc lại một câu chuyện (bài thơ, bài văn) về một vận động

1. Đồ sưu tầm: Hoàng Xuân Vinh (sinh ngày 6 tháng 10 năm 1974 tại Thành phố Sơn Tây, Hà Nội) là vận động viên bắn súng…

Quần jockstrap là gì? Chia sẻ những mẫu quần jockstrap đình đám

Quần jockstrap là một kiểu quần được thiết kế vô cùng độc đáo giúp nam giới trở nên sexy và quyến rũ hơn. Tuy nhiên kiểu quần…

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *