Da ngăm nên phun môi màu gì cho sáng da? 8 màu phun đẹp #1

Rate this post

Çfarë ngjyre duhet të spërkasë buzët me lëkurë të errët? është gjithmonë një pyetje e shumë femrave kur synojnë të spërkasin buzët kozmetike. Për shkak se ngjyra e errët e lëkurës është mjaft tërheqëse për bojën me bojë dhe nëse zgjidhni atë të gabuar, mund ta bëjë lëkurën të shurdhër dhe më pak të mprehtë. Këshillat për llak buzësh do të sugjerojnë disa ngjyra llak të përshtatshme për lëkurën e errët për të ndihmuar lëkurën të duket më e ndritshme.

Çfarë ngjyre duhet të spërkasë buzët me lëkurë të errët?

Lëkura e errët duhet të zgjedhë një ngjyrë llak buzësh me një ngjyrë të thellë ose neutrale, as shumë të hapur e as shumë të ndritshme si e kuqja e tokës, portokallia, roza e dheut, e kuqe vishnje, etj. Megjithatë, në varësi të preferencave tuaja, rregulloni ndriçimin për Fit. Këtu janë disa sugjerime për ngjyrat e spërkatjes së tatuazheve të përshtatshme për lëkurën e errët:

Rozë korale

Roza korale është një ton rozë e ëmbël që jo vetëm që nuk e zbeh lëkurën, por sjell edhe një bukuri rinore dhe luksoze në fytyrë, duke e bërë fytyrën më të shndritshme dhe plot jetë.

Roza e ëmbël korale sjell bukuri të butë dhe femërore
Roza e ëmbël korale sjell bukuri të butë dhe femërore

Në veçanti, ky është një ton ngjyrash që ka aftësinë të hakojë shumë mirë moshën. Megjithatë, kur zgjidhni një ton rozë koral, duhet të zgjidhni një formë mat, duke kufizuar zgjedhjen e një ngjyre me shkëlqim që do ta bëjë lëkurën të nënekspozuar, duke shkaktuar një çekuilibër në fytyrë.

E kuqe portokalli

Toni i kuq portokalli është një sugjerim ideal për vajzat me lëkurë të errët. Sepse ngjyra e kuqe-portokalli ka efektin e tërheqjes së dritës dhe ngjyrës së lëkurës në mënyrë shumë efektive, ndërsa krijon efektin e buzëve me shkëlqim dhe të lëmuar. Përveç kësaj, ngjyra e kuqe-portokalli gjithashtu ndriçon dhëmbët, duke ju ndihmuar të keni një buzëqeshje të ndritshme, duke tërhequr të gjithë sytë.

Portokallia e kuqe është zgjedhja e preferuar e femrave me lëkurë të errët
Portokallia e kuqe është zgjedhja e preferuar e femrave me lëkurë të errët

Ngjyra sprej e kuqe-portokalli është e përshtatshme për femrat e moshës 25-30 vjeç që e duan personalitetin dhe dinamizmin. Megjithatë, duhet t’i kushtoni vëmendje zgjedhjes së një të kuqe të thellë për të kufizuar tonet e kuqe të ndezura që do të zbehin lëkurën.

Kumbulla e kuqe

Ky është një sugjerim perfekt nëse po pyesni se çfarë ngjyre duhet të jetë llaku i buzëve. Ngjyra e kuqe e kumbullës ndihmon në fshehjen e defekteve të buzëve që janë errësuar për shkak të moshës apo faktorëve të jashtëm. Në të njëjtën kohë, toni i kumbullës gjithashtu ndihmon në zbardhjen e lëkurës pa i zbehur dhëmbët.

Ngjyra e kuqe e ftohtë dhe joshëse e kumbullës është jashtëzakonisht efektive në ndriçimin e lëkurës
Ngjyra e kuqe e ftohtë dhe joshëse e kumbullës është jashtëzakonisht efektive në ndriçimin e lëkurës

E kuqja e kumbullës është e përshtatshme për të gjitha subjektet, veçanërisht për femrat që kanë një stil të ftohtë dhe e duan sharmin. Sepse kjo nuancë ngjyrash mund të vishet në çdo situatë si p.sh. në një festë, në punë, në dalje, … pa qenë shumë e thellë.

E kuqe vishnje

E kuqja vishnje është një ngjyrë spray buzësh që ka aftësinë të ngrejë nga 1-2 tonalitete lëkure, ndërkohë që ndihmon në zbardhjen në mënyrë efektive të dhëmbëve, e zgjedhur nga shumë femra me lëkurë të errët kur spërkasin buzët.

Tham Khảo Thêm:  Cuối tuần rồi, lên kèo “ném đổ” 5 sân bowling chất nhất Sài Gòn

Përveç kësaj, e kuqja vishnje është gjithashtu një zgjidhje e shkëlqyer për të ndihmuar në kapërcimin e buzëve të errëta dhe të zbehta të shkaktuara nga faktorë të tillë si mosha, rrezet UV, etj., duke ndihmuar kështu që forma e buzëve të ruhet dhe të jetë e qëndrueshme me kalimin e kohës.

E kuqja vishnje është një sugjerim i mrekullueshëm për femrat me lëkurë të errët
E kuqja vishnje është një sugjerim i mrekullueshëm për femrat me lëkurë të errët

E kuqja vishnje është më e përshtatshme për gratë që kanë një stil të butë, femëror dhe duan të gjejnë një ngjyrë llak buzësh që mund të përdoret çdo ditë pa qenë shumë e ndritshme.

verë e kuqe

Nëse ende nuk e dini se me çfarë ngjyre duhet të spërkatni buzët, mund t’i referoheni të kuqes së verës. Kjo ngjyrë është një kombinim i të kuqes së thellë dhe rozës së thellë për të ndihmuar në ngritjen e tonit të lëkurës në mënyrë jashtëzakonisht efektive dhe për të sjellë shkëlqim në buzë.

Ngjyra e kuqe e verës sjell modë dhe elegancë në buzë
Ngjyra e kuqe e verës sjell modë dhe elegancë në buzë

Toni i kuq i verës është i përshtatshëm për femrat e moshës 24-35 vjeç që ndjekin një stil të pjekur dhe joshëse. Megjithatë, kur zgjidhni një ngjyrë spray të kuqe vere, duhet të zgjidhni një ngjyrë me një ton pak të thellë dhe të errët për ta bërë lëkurën të duket më e shndritshme dhe më e shëndetshme, duke kufizuar zgjedhjen e një ngjyre të hapur që do të rrafshojë ngjyrën e lëkurës.

Toka e kuqe

E kuqja e tokës është një nuancë llak që kombinon të kuqe të pastër dhe kafe të thellë për të krijuar një ngjyrë trendi dhe jashtëzakonisht tërheqëse. Prandaj, kjo është një nga ngjyrat më në modë të spërkatjes së buzëve për shumë të rinj sot.

Ngjyrë e kuqe në modë dhe jashtëzakonisht tërheqëse
Ngjyrë e kuqe në modë dhe jashtëzakonisht tërheqëse

Toni i ngjyrës me llak të kuq prej dheu ka qëndrueshmëri dhe zbatueshmëri mjaft të lartë kur mund ta përdorni në çdo situatë si për shembull të shkoni në punë, të dilni, të shkoni në një festë etj. Edhe përdorimi i përditshëm për një fytyrë të zhveshur është ende shumë i bukur, por jo i errët Ngjyra e lekures.

Tokë portokalli

Kur bëhet fjalë për lëkurën e errët, me çfarë ngjyre duhet t’i spërkatni buzët, është padyshim e pamundur të injorohet portokallia dheu. Kjo ngjyrë llak është e ngjashme me tonin e lëkurës dhe ka aftësi të mirë fshehëse, duke ndihmuar kështu në balancimin efektiv të ngjyrës së lëkurës së buzëve.

Portokallia tokësore është ngjyra më e nxehtë në trend që shumë femra e duan sot
Portokallia tokësore është ngjyra më e nxehtë në trend që shumë femra e duan sot

Përveç kësaj, tonaliteti i dheut portokalli gjithashtu ndihmon për të rritur bukurinë e modës dhe luksoze që është shumë e përshtatshme për vajzat moderne. Megjithatë, kur spërkatni buzët me ngjyrë portokalli, duhet të rrisni pigmentin portokalli në bojë për të ndihmuar lëkurën të dalë më shumë.

Toka e kuqe

Për vajzat me lëkurë të nxirë mesatare, roza e tokës është një zgjedhje perfekte. Për shkak se ky ton është një kombinim i rozës nudo dhe kafesë së thellë të tokës, ngjyra nuk është shumë e thellë apo e ndritshme, duke rritur kështu kontrastin midis ngjyrës së buzës dhe lëkurës për ta bërë ngjyrën e lëkurës të duket më e ndritshme.

Megjithatë, kur zgjidhni një ngjyrë spërkatëse rozë prej dheu, duhet të zgjidhni një ngjyrë pak më të thellë për të ndihmuar lëkurën dhe dhëmbët tuaj të dalin më shumë.

Roza e dheut është një sugjerim i shkëlqyeshëm për llak buzësh për vajzat me lëkurë të errët
Roza e dheut është një sugjerim i shkëlqyeshëm për llak buzësh për vajzat me lëkurë të errët

Kështu, ju tashmë mund të dini se çfarë ngjyre duhet të spërkatni buzët, por shumë njerëz pyesin pse duhet të zgjedhin ngjyrën e llakut për buzët sipas ngjyrës së lëkurës? Përgjigja do të jetë e drejtë në seksionin më poshtë.

Pse duhet të zgjidhni ngjyrën e llakut të buzëve sipas ngjyrës së lëkurës?

Sipas kozmetologëve, ngjyra e spërkatjes së buzëve duhet të zgjidhet që të përputhet me ngjyrën e lëkurës, sepse ngjyra e lëkurës – flokë – buzë janë të ndërlidhura me njëra-tjetrën. Kur zgjidhni ngjyrën e duhur, pesë shqisat tuaja do të duken më harmonike dhe më të spikatura.

Tham Khảo Thêm:  Matte top coat là gì

Përkundrazi, nëse zgjidhni një ngjyrë llak buzësh që është e ngjashme me tonin e lëkurës suaj, kjo do t’ju zbehë ngjyrën e lëkurës, madje do ta bëjë fytyrën tuaj të errët dhe të duket më e vjetër se mosha juaj reale.

Përveç kësaj, spray buzësh është mjaft i qëndrueshëm dhe afatgjatë. Prandaj, nëse zgjidhni ngjyrën e gabuar, do të jetë shumë e vështirë për t’u riparuar. Prandaj, përpara se të vendosni të spërkatni buzët, duhet të zgjidhni me kujdes ngjyrën e spërkatjes që të përshtatet më së miri me tonin e lëkurës tuaj.

Parimi i zgjedhjes së ngjyrës së spërkatjes së buzëve të përshtatshme për lëkurë të errët

Për të përcaktuar se çfarë ngjyre duhet të jetë llaku i buzëve, duhet të dimë disa parime të zgjedhjes së një ngjyre llak buzësh të përshtatshme për lëkurën e errët si p.sh. mbështetja në enët e gjakut, kontrollimi i parë me buzëkuq, zgjedhja e ngjyrës së buzëkuqit sipas ngjyrës së lëkurës. Si në vazhdim:

Në bazë të enëve të gjakut

Së pari, për të ditur se çfarë ngjyre duhet të spërkatni në lëkurën e errët, duhet të përcaktoni se cilin nuancë keni duke parë enët e gjakut në dorën tuaj, konkretisht si më poshtë:

Duhet të përcaktoni se cili është toni i lëkurës suaj përpara se të zgjidhni një ngjyrë llak buzësh
Duhet të përcaktoni se cili është toni i lëkurës suaj përpara se të zgjidhni një ngjyrë llak buzësh
 • Nëse venat në kyçin tuaj janë blu, ju keni një nuancë të ftohtë dhe duhet të zgjidhni një llak buzësh me një ton të ftohtë.
 • Nëse venat e kyçit të dorës tuaj janë jeshile, ju keni një nuancë të nxehtë dhe duhet të zgjidhni një llak buzësh me një ton të ngrohtë.
 • Nëse venat në kyçin tuaj janë jeshile dhe blu, ju keni një nuancë neutrale. Në këtë pikë ju mund të zgjidhni shumicën e ngjyrave të spërkatjes së buzëve në varësi të nevojave dhe preferencave tuaja.

Kontrolloni fillimisht me buzëkuq

Për të ditur nëse ngjyra e sprejit të buzëve është e përshtatshme për lëkurën tuaj, provojeni fillimisht me buzëkuq. Nëse ngjyra e buzëkuqit në buzët tuaja mund të theksojë lëkurën tuaj, atëherë është ngjyra e duhur e buzëkuqit për tonin e lëkurës tuaj. Përkundrazi, kufizoni zgjedhjen e ngjyrave të buzëkuqit që e bëjnë lëkurën tuaj të errët.

Zgjidhni ngjyrën e buzëve sipas ngjyrës së lëkurës

Ngjyra e lëkurës është një nga faktorët e rëndësishëm kur zgjidhni ngjyrën e spërkatjes së buzëve. Sepse çdo ngjyrë lëkure do t’i përshtatet ngjyrave të ndryshme të buzëve, veçanërisht si më poshtë:

Duhet të zgjidhni ngjyrën e llakut të buzëve sipas ngjyrës së lëkurës
Duhet të zgjidhni ngjyrën e llakut të buzëve sipas ngjyrës së lëkurës
 • Lëkura e errët duhet të zgjedhë tonet e kuqe ose portokalli për të ndihmuar në balancimin e tonit të lëkurës, duke ndihmuar kështu fytyrën të bëhet më e ndritshme dhe më e gjallë.
 • Çfarë ngjyre duhet të spërkasin buzët me lëkurë të mesme? Lëkura mesatare duhet të zgjedhë tonet neutrale të kuqe, jo shumë të thella apo shumë të ndezura ose mund të zgjidhni ngjyrat korale për ta bërë lëkurën më të shndritshme dhe më rinore.
 • Çfarë ngjyre duhet të spërkasin buzët e bardha? Lëkura e bardhë është e përshtatshme për shumicën e ngjyrave me llak. Megjithatë, për të theksuar më shumë ngjyrën e lëkurës, duhet të zgjidhni tonalitetet rozë bebe, portokalli qumështi ose të kuqe të ndezur.

Shënime kur zgjidhni ngjyrën e spërkatjes për lëkurë të errët

Siç u përmend, ndoshta tashmë e dini se me çfarë ngjyre duhet t’i spërkatni buzët, por kur zgjidhni një ngjyrë llak për këtë lëkurë, duhet t’i kushtoni vëmendje edhe disa gjërave:

Kushtojini vëmendje moshës

Kur zgjidhni një ngjyrë llak për lëkurë të errët, duhet t’i kushtoni vëmendje moshës për të zgjedhur një ngjyrë që të përshtatet. Sepse çdo moshë do të jetë e përshtatshme për ngjyra të ndryshme llak buzësh. Si në vazhdim:

Çdo moshë do të jetë e përshtatshme për ngjyra të ndryshme llak buzësh
Çdo moshë do të jetë e përshtatshme për ngjyra të ndryshme llak buzësh
 • Për femrat me lëkurë të errët të moshës 20 deri në 30 vjeç, rekomandohet të zgjedhin ngjyra sprej me tonalitete të kuqe ose portokalli për të rritur personalitetin dhe dinamizmin.
 • Për femrat me lëkurë të errët nga mosha 30 deri në 45 vjeç këshillohet të zgjedhin ngjyrat me spërkatje me një ton më të qetë si e kuqja e verës, e kuqja e tokës, portokallia etj., për të ndihmuar në rritjen e rinisë por jo më pak sharm.
 • Për femrat me lëkurë të errët në moshën e mesme (mbi 50 vjeç), përparësi duhet t’i jepet zgjedhjes së ngjyrave të spërkatjes së buzëve me tone të ngrohta si portokallia dhe roza. Këto ngjyra llak i ndihmojnë gratë të duken më të reja se vitet e tyre pa e tepruar.
Tham Khảo Thêm:  Cyber Monday là gì? 7 điều cần nhớ dành cho các tín đồ săn sale

Kufizoni përzgjedhjen e ngjyrës së spërkatjes sipas ngjyrës së buzëkuqit

Shumë gra sot priren të zgjedhin ngjyrat e llakut të buzëve sipas ngjyrave të buzëkuqit që përdoren zakonisht. Megjithatë, ky është një mendim krejtësisht i gabuar dhe mund ta bëjë ngjyrën e buzëve në kontrast me tonin e lëkurës.

Sepse në fakt, ngjyra e buzëkuqit shpesh do të jetë në harmoni me tonin e grimit. Megjithatë, boja me spray buzësh duhet të jetë në përpjesëtim me ngjyrën e lëkurës dhe duhet të sigurojë ngjyrën natyrale të fytyrës edhe pa grim.

Prandaj, kur zgjidhni ngjyrën e spërkatjes së buzëve, kufizoni zgjedhjen e ngjyrës së spërkatjes sipas ngjyrës së buzëkuqit, por zgjidhni një ngjyrë sprej që është e përshtatshme për ngjyrën e lëkurës, moshën, …. për të krijuar ngjyrën më të ekuilibruar dhe harmonike për fytyrën.

Mos zgjidhni ngjyrën e spërkatjes së buzëve në bazë të ngjyrës së buzëkuqit
Mos zgjidhni ngjyrën e spërkatjes së buzëve në bazë të ngjyrës së buzëkuqit

Zgjidhni një adresë me reputacion llak për tatuazhe

Injektimi i buzëve është një metodë e sigurt bukurie dhe nuk kërkon shumë teknika të komplikuara, por ju duhet të zgjidhni adresa me reputacion të sprejit të tatuazheve për të siguruar siguri dhe rezultate estetike. Duke kufizuar kështu komplikacionet e këqija që mund të ndodhin si gjakderdhja, infeksioni, nekroza e buzëve, etj.

Salloni i Bukurisë SeoulSpa.Vn – Adresa kryesore prestigjioze e spërkatjes së buzëve në Vietnam

Nëse ende nuk keni gjetur një adresë me reputacion për spërkatjen e buzëve midis objekteve të panumërta të bukurisë në treg, mund t’i referoheni Sallonit të Bukurisë SeoulSpa.Vn. Kjo është një adresë bukurie që vlerësohet shumë nga kozmetologët për prestigjin dhe cilësinë e saj falë avantazheve të jashtëzakonshme të mëposhtme:

 • Aplikimi i teknologjisë moderne për të ndihmuar ngjyrën në buzët e bukura dhe të mprehta pas vetëm një trajtimi. Sidomos duke mos shkaktuar dhimbje, parehati gjatë procedurës,
 • Procesi i spërkatjes së buzëve kryhet në një mjedis steril, absolutisht të sigurt, sipas standardeve të Ministrisë së Shëndetësisë.
 • Bojë për tatuazh është 100% e importuar direkt, me origjinë dhe origjinë të qartë. Në veçanti, testohet për siguri dhe cilësi përpara se të vihet në përdorim.
 • Paleta e larmishme e ngjyrave të buzëve, e përshtatshme për të gjitha nevojat dhe preferencat e klientëve.
 • Ngjyra në buzë është e njëtrajtshme, e bukur dhe zgjat deri në 3-5 vjet
 • Kryer direkt nga kirurgë plastikë me përvojë, duke siguruar kështu rezultatet më të mira estetike.

Kontaktoni shpejt linjën telefonike 1900 6947 e SeoulSpa.Vn Beauty Salon për këshillat më të shpejta dhe rezervimin e takimeve.

Buzët ndryshojnë në mënyrë spektakolare pas vetëm 1 trajtimi me llak buzësh në Sallon bukurie në Seoul Spa.Vn.
Buzët ndryshojnë në mënyrë spektakolare pas vetëm 1 trajtimi me llak buzësh në Sallon bukurie në Seoul Spa.Vn.

Spërkatni buzët e bukura të kolagjenit me çmime preferenciale në SeoulSpa.Vn

Më sipër është një përmbledhje e të gjitha përgjigjeve të pyetjeve Çfarë ngjyre duhet të spërkasë buzët me lëkurë të errët?. Shpresojmë që përmes artikullit të keni zgjedhur për vete një ngjyrë llak që i përshtatet preferencave tuaja. Përveç kësaj, për të siguruar që ngjyra e spërkatur në buzët tuaja të jetë e bukur dhe e sigurt, ju duhet të zgjidhni një strukturë bukurie me reputacion dhe cilësi. Ju uroj që së shpejti të keni rezultate të bukura me spray buzësh ashtu siç dëshironi!

Hy vọng thông qua bài viết Da ngăm nên phun môi màu gì cho sáng da? 8 màu phun đẹp #1 Cakhia TV trang web trực tiếp bóng đá miễn phí sẽ giúp ích được quý bạn đọc.

Related Posts

Cảm nhận về vẻ đẹp tâm hồn của nhân vật trữ tình trong bài thơ

Đề bài: Cảm nhận về vẻ đẹp tâm hồn của nhân vật trữ tình trong bài thơ Chiều tối Cảm nhận về vẻ đẹp tâm hồn của…

Câu chuyện về nhà học giả Naropa

Theo chân Tilopa, ngay cả đại học giả Naropa cũng phải trải qua muôn vàn khó khăn. Như chúng ta đã thấy trước đây, Naropa gặp Tilopa,…

Suboi là ai? Tiểu sử, sự nghiệp, đời tư nữ rapper tài năng

Nhắc đến nhạc rap Việt không thể không nhắc đến cái tên Suboi. Nổi lên từ thập niên đầu tiên của thế kỷ 21, Suboi mang đến…

integrated circuit là gì? Phân loại, cấu tạo và công dụng

Chắc hẳn bạn đã ít nhiều nghe đến thuật ngữ IC. Đây là từ viết tắt của cụm từ tiếng Anh Integrated circuit. Tuy nhiên không phải…

Kể hoặc đọc lại một câu chuyện (bài thơ, bài văn) về một vận động

1. Đồ sưu tầm: Hoàng Xuân Vinh (sinh ngày 6 tháng 10 năm 1974 tại Thành phố Sơn Tây, Hà Nội) là vận động viên bắn súng…

Quần jockstrap là gì? Chia sẻ những mẫu quần jockstrap đình đám

Quần jockstrap là một kiểu quần được thiết kế vô cùng độc đáo giúp nam giới trở nên sexy và quyến rũ hơn. Tuy nhiên kiểu quần…

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *