Hướng dẫn khám nhanh, thuận lợi tại Bệnh viện K1

Rate this post

Spitali K1 në 9A – 9B Phan Chu Trinh, Hoan Kiem, Hanoi

Spitali K përbëhet nga 3 ambiente: K1 (Quan Su – Phan Chu Trinh), K2 (Tre Hiep), K3 (Tan Trieu). Në të cilin Spitali K1 është zgjedhja e shumë pacientëve. Nga fillimi i vitit 2020, Spitali K1 ka pasur disa ndryshime në adresën e ekzaminimit.

Prandaj, në këtë artikull, BookingCare fokusohet vetëm në shkëmbimin e përvojave, duke mbajtur shënim kur shkoni në spitalin K objekti 1 (Spitali K1) që pacientët dhe anëtarët e familjes t’i referohen përpara se ta vizitojnë për të shmangur konfuzionin, merrni kohë për të shkuar në spital.

Adresa, Orari i punës Spitali K1

Adresa Spitali K1

 • Nr. 43 Quan Su, Hoan Kiem, Hanoi (institucion i vjetër, pezullimi i përkohshëm i ekzaminimit mjekësor)
 • Nr. 9A – 9B Phan Chu Trinh, Hoan Kiem, Hanoi.

Shënim: Objekti Quan Su është i mbyllur përkohësisht për përmirësimin dhe riparimin e objekteve. Pacientët që vijnë për ekzaminim do të organizohen në një institucion aty pranë Phan Chu Trinh.

Shumë pacientë nuk e morën vesh para se të shkonin në klinikë, kështu që ata ende shkuan direkt në objektin Quan Su, më pas u zhvendosën në objektin Phan Chu Trinh. Kjo shkakton konfuzion dhe i bën pacientët dhe të afërmit të ndihen të lodhur dhe të pakëndshëm kur kërkojnë adresën e saktë.

Koha e punes

 • Ekzaminimi i rregullt: e hënë – e premte: 07:30 – 16:00.
 • Ekzaminimi sipas kërkesës: e hënë – e shtunë: 7:30 e mëngjesit – 17:00.
Aktivitetet e ekzaminimit mjekësor në Spitalin K1 Quan Su janë zhvendosur në ndërtesën 9A – 9B Phan Chu Trinh – Foto: BookingCare

Pse duhet të shkoj në spitalin K1?

Spitali K1 është një nga 3 objektet e K Hospital – një njësi mjekësore e specializuar në ekzaminimin dhe trajtimin onkologjik. Me detyrën kryesore urgjencën, ekzaminimin, trajtimin, parandalimin e sëmundjeve dhe rehabilitimin e specializuar onkologjik, spitali është një adresë prestigjioze dhe e besueshme për pacientët që kanë nevojë për kontroll për zbulimin dhe trajtimin e hershëm, parandalimin dhe trajtimin e kancerit.

Të 3 ambientet e Spitalit K ofrojnë ekzaminim dhe trajtim mjekësor të mirë dhe efektiv. Spitali K1 vlerësohet shumë për arsyet e mëposhtme:

Koha e ekzaminimit mjekësor

Përveç vizitave gjatë ditëve të javës, Spitali K1 ofron edhe vizita gjatë gjithë ditës të shtunave.Pacientët mund të caktojnë takime më të përshtatshme.

Adresa e ekzaminimit mjekësor

Adresa është në qendër të qytetit, e përshtatshme për të udhëtuar pacientët

Aspektet e trajtimit të sëmundjes

Spitali K1 trajton shumë sëmundje, me ashpërsi të ndryshme (spitali K3 është i ngjashëm, K2 do të ekzaminojë më pak sëmundje, ekzaminimet mjekësore dhe aktivitetet e trajtimit nuk janë të ndryshme).

Koha e pritjes për ekzaminim

Spitalet nuk janë të mbipopulluara, rrallë mbipopullohen.

Në përgjithësi, pacientët e ekzaminuar në Spitalin K1 duhet të presin (veçanërisht për imazhe dhe analiza), por koha e pritjes është shumë më e vogël se ajo e Spitalit K3.

Ekipi i mjekëve

Spitali mbledh një ekip ekspertësh kryesorë, të specializuar në trajtimin e kancerit dhe kujdesin shëndetësor për njerëzit.

Tham Khảo Thêm:  Cách nấu rượu ngô Tây Bắc thơm nồng, khó quên

Departamenti i ekzaminimit sipas kërkesës – Spitali K1 ka mjekë me eksperiencë 30-vjeçare, mjekë të mirë pensionistë, Dekanë, Dekanë të Asociuar, Profesorë, Profesorë të Asociuar, Doktorë dhe Specialistë.

Zona e trajtimit

Spitali K1 vuri në funksionim një strukturë të re në Phan Chu Trinh me 12 kate në zonën e ekzaminimit, duke përfshirë 8 klinika të specializuara dhe zona trajtimi. Objektet, makineritë dhe pajisjet janë shumë të reja dhe të bollshme.

Çdo ditë, vetëm institucioni pranon rreth 400 pacientë.

Departamenti i Ekzaminimeve Mjekësore në Spitalin K Phan Chu Trinh – Foto: K KY Hospital

Çfarë sëmundjesh ekzaminon Spitali K1?

Spitali K është një spital qendror i specializuar në ekzaminimin dhe trajtimin e kancerit, i spikatur në vendin tonë. Çdo ditë, spitali mirëpret një numër të madh pacientësh për të ekzaminuar specialitetet e mëposhtme, duke e bërë të përshtatshëm për pacientët kontrollin e shëndetit të tyre të përgjithshëm, kontrollin për zbulimin e hershëm të kancerit në pjesë dhe organe të ndryshme të trupit.

 • Ekzaminimi i përgjithshëm
 • Veshi, hunda dhe fyti
 • Fytyra e kokës qafë
 • Tretet
 • Nervi
 • Gjinekologjike
 • Gjirit
 • Gusha
 • Urologjia
 • Mëlçia Bile Pankreasi
 • Mjekësor…

Nëse ka një gjendje kohore dhe financiare, çdo person duhet të shkojë aktivisht në Spitalin K për kontrolle të rregullta një herë në vit për të zbuluar dhe kontrolluar herët kanceret e zakonshme si kanceri i gjirit, i qafës së mitrës dhe i gjirit, stomakut, zorrës së trashë, etj.

Përveç kësaj, pacientët duhet të vizitojnë spitalin K sa më shpejt të jetë e mundur kur trupi shfaq shenjat e mëposhtme: Ulçera të zgjatura, kollë, shtrëngime të vazhdueshme në gjoks, tretje të ngadaltë, vështirësi në gëlltitje, tumore në trup, humbje peshe. peshë e rëndë, anemi jonormale. …

Mjek i mirë në Spitalin K1

Spitali K1 është vendi i punës së shumë mjekëve dhe specialistëve kryesorë me përvojë të gjatë në ekzaminimin dhe trajtimin e pacientëve me kancer. Përveç kësaj, mjekët marrin pjesë aktive në kërkimin dhe aplikimin e shkencës dhe teknologjisë së avancuar në procesin e ekzaminimit mjekësor dhe trajtimit. Disa nga mjekët e mirë në Spitalin K1 përfshijnë:

Doktor, doktor Pham Van Binh

 • Dr. BS Pham Van Binh është aktualisht Shef i Departamentit 1 të Kirurgjisë Abdominale, KY Hospital
 • Drejtor i Qendrës së Kirurgjisë Laparoskopike Robotike, Spitali K
 • Ish-Zv. Shef i Departamentit të Kirurgjisë së Përgjithshme, Spitali K
 • Mbi 30 vjet përvojë në fushën e tretjes
 • Mjekët pranojnë pacientë mbi 18 vjeç

Mjeku specialist II Vu Trung Chinh

 • BSCK II Vu Trung Chinh është Shef i Departamentit të Ekzaminimit Vullnetar, Spitali K.
 • Ish-shefi i Departamentit të Kërkesave të Trajtimit Quan Su, KY Hospital
 • Ish zëvendës shefe e Departamentit të Kirurgjisë, Spitali K KI
 • Afro 30 vjet përvojë në fushën e Onkologjisë
 • Mjekët pranojnë pacientë nga 18 deri në 70 vjeç

Mjeku specialist I Nguyen Thi Thu Hien

 • BSCKI Nguyen Thi Thu Hien aktualisht është Zëvendës Shef i Departamentit të Ekzaminimit Mjekësor, KY Hospital
 • Mjek i specializuar në Onkologji dhe Otolaringologji, Spitali K
 • Mbi 20 vjet përvojë në fushën e Otolaringologjisë dhe Onkologjisë

Doktor, doktor Nguyen Thai Hung

 • Dr. BS Nguyen Thai Hung është aktualisht Zëvendës Drejtues i Shkollës së Kirurgjisë Abdominale II, Tan Trieu Campus K Hospital
 • Mbi 20 vjet eksperiencë në fushën e Gastroenterologjisë
 • Ka shumë studime mbi sëmundjet e traktit biliar
 • Dikur kirurg në Departamentin e Kirurgjisë Urgjente të Barkut, Spitali i Miqësisë Viet Duc
 • Mjeku pranon pacientë nga 15 vjeç
Tham Khảo Thêm:  Tập đọc lớp 4 Ông trạng thả diều - Nội dung chính

Mjeku specialist II Nguyen Thi Huyen

 • Dr. Nguyen Thi Huyen është aktualisht Zëvendës Shefi i Departamentit të Ekzaminimit sipas kërkesës, Quan Su, KY Hospital
 • Afro 20 vjet përvojë në ekzaminimin dhe trajtimin e kancerit të gjirit
 • Diplomuar nga Doktori i Specializimit II në drejtimin Onkologji, Universiteti Mjekësor Hanoi.

Ekzaminimi sipas kërkesës – Spitali K1 (ekzaminimi i shërbimit)

Institucioni Phan Chu Trinh organizon ekzaminim dhe trajtim mjekësor sipas kërkesës për të ofruar shërbime mjekësore me cilësi të lartë, duke i bërë pacientët më të përshtatshëm, të rehatshëm dhe të mos kenë nevojë të presin shumë gjatë për ekzaminim.

 • Organizimi i ekzaminimit sipas kërkesës për depistimin dhe zbulimin e hershëm të kancerit sipas paketës së ekzaminimit. Pacientët mund të regjistrohen për paketa ekzaminimi të para-ndërtuara, shkencore dhe me kosto efektive.
 • Ekzaminimi dhe trajtimi mjekësor gjatë ditëve të javës dhe të shtunave Është më e lehtë dhe më e përshtatshme për pacientët që të caktojnë një takim.
 • Pacientët ekzaminohen nga mjekë të mirë, mjekë, me përvojë në profesion, profesorë, profesorë të asociuar, mjekë, specialistë II …

Çmimet e ekzaminimit sipas kërkesës në Spitalin K1 Phan Chu Trinh kanë shumë nivele nga të cilat pacientët mund të zgjedhin.

 • 500,000 VND ekzaminim me Profesor, Profesor i Asociuar
 • 300 000 VND për Mjek, Specialist II
 • 200,000 VND për ekzaminim mjekësor të specializuar

Aktualisht, BookingCare po mbështet pacientët që të rezervojnë një takim sipas kërkesës në Spitalin K1 – Kampusi Phan Chu Trinh. Pacientët që rezervojnë takime përmes BookingCare kanë përfitimet e mëposhtme:

 • Informacione të detajuara duke përfshirë: Procesin e trajnimit, pikat e forta profesionale, përvojën, … të mjekëve mund të konsultoheni në faqen BookingCare.
 • Pacientët mund të zgjedhin një mjek për t’i ekzaminuar me emër.
 • Pacientët që rezervojnë një takim përmes BookingCare kanë ende të drejtën e çmimit të listës së spitalit, pa kosto shtesë për të rezervuar një takim.
 • Pacientët që kanë një numër paravizite, zgjedhin një afat kohor për ekzaminim, u jepet përparësi ekzaminimit dhe nuk duhet të presin gjatë.
Tabela e regjistrimit të ekzaminimit sipas kërkesës në Spitalin K – Phan Chu Trinh – Foto: K KY Hospital

Udhëzime për të vizituar Spitalin K1 për pacientët e rezervuar përmes BookingCare

Për pacientët që rezervojnë një takim sipas kërkesës përmes BookingCare, procesi i zakonshëm do të ishte si më poshtë:

Libër

 • Hapi 1: Vizitoni faqen e internetit të bookingcare.vn ose aplikacionin BookingCare, shkruani K Hospital në shiritin e kërkimit, zgjidhni “K Hospital – Kampusi Phan Chu Trinh”.
 • Hapi 2: Referojuni informacionit rreth spitalit K Phan Chu Trinh, zgjidhni “Zgjidhni specialitetin” dhe zgjidhni një specialitet të përshtatshëm për sëmundjen.
 • Hapi 3: Konsultohuni me informacionin e specialistit, zgjidhni mjekun dhe orën dhe datën e dëshiruar të ekzaminimit.
 • Hapi 4: Plotësoni informacionin e rezervimit dhe konfirmoni takimin për të përfunduar hapin e rezervimit.

Shko tek doktori

Pas rezervimit të një takimi përmes BookingCare, pacientët do të marrin udhëzime të hollësishme për të vizituar Spitalin K – Kampusi Phan Chu Trinh. Për ta bërë procesin e ekzaminimit të lehtë dhe të përshtatshëm, pacientët duhet të lexojnë me kujdes udhëzimet për ekzaminim përpara se të shkojnë në spital.

 • Hapi 1: Pacienti mbërrin në spitalin K – Phan Chu Trinh 15-20 minuta përpara për të përfunduar procedurën e ekzaminimit. Nuk ka nevojë të vini shumë herët dhe të prisni shumë.
 • Hapi 2: Pacienti shkon direkt në sportelin 8 (kati i 1-rë) dhe raporton se ka rezervuar përmes BookingCare për ndihmë prioritare për të vizituar mjekun brenda kornizës kohore të paracaktuar.
Tham Khảo Thêm:  QC là gì? Học ngành gì phù hợp để trở thành một QC?
Kërko për Spitalin K Phan Chu Trinh në BookingCare

Eksperiencë në ekzaminim mjekësor në Spitalin K1

Në mënyrë që procesi i ekzaminimit të pacientit të shkojë pa probleme dhe me lehtësi, BookingCare dëshiron të ndajë një përvojë të vizitës në Spitalin K1. Ju lutemi lexoni me kujdes shënimet e mëposhtme dhe ruajini për t’i përdorur në rast nevoje.

 • Parkim në bodrum ose në parkingje private përreth spitalit. Parkoni motoçikletën tuaj në trotuar ose në bodrumin e Spitalit K. Parkoni makinën tuaj në Kopshtin e Luleve të Shtëpisë së Operas në Hanoi (udhëzime specifike do të jepen nga roja i sigurisë).
 • Shkoni në katin e parë të pallatit për të përfunduar procedurën e regjistrimit. Për pacientët me kontrolle të rregullta, pa termin, duhet të vijnë herët për të marrë numrin e parë të ekzaminimeve, kështu që edhe fazat e depistimit dhe testimit janë më të shpejta.
 • Të gjithë pacientët regjistrohen dhe bëjnë procedura në katin e 1-rë dhe shkojnë në ekzaminim në katin e 2-të ose të 3-të në varësi të specialitetit dhe mjekut ku regjistroheni. Zona e pritjes në Spitalin K1 është e mbyllur dhe e vogël, ndaj nuk sjell vështirësi për pacientët.
 • Katet 1, 2 dhe 3 kanë dhoma për ekzaminim dhe depistim. Pas caktimit të mjekut, i kushtoni vëmendje të gjeni numrin e saktë të dhomës të shënuar në kartën e ekzaminimit për të shmangur humbjen e kohës.
 • Të gjithë pacientët e ekzaminuar në Spitalin K1 do të marrin rezultatet e analizave dhe skanimet në sportelin e udhëzimeve në çdo kat. Rregulloret janë si më poshtë:
Koha për të skanuar dhe për të marrë rezultate në Spitalin K1 – Foto: BookingCare
Koha për testimin e gjakut dhe kthimin e rezultateve në Spitalin K1 – Foto: BookingCare

Shënim për pacientët sipas kërkesës në Spitalin K1 – Kampusi Phan Chu Trinh:

 • Spitali K1 ka një departament të ekzaminimeve mjekësore dhe një departament të ekzaminimeve sipas kërkesës. Pacientëve me ekzaminim sipas kërkesës u jepet përparësi, mund të zgjedhin mjekun dhe procedura është e shpejtë. Pacientët nuk duhet të presin aq gjatë sa në Departamentin e Ekzaminimit.
 • Vetëm klinika sipas kërkesës ofron kontrolle të përgjithshme dhe paketa për depistimin e kancerit. Klinika zakonisht pranon vetëm ekzaminime të specializuara me mjekë. Pacientët që duan të regjistrohen për paketat e ekzaminimit mund të paraqiten në recepsion për ndihmë.

Më sipër janë disa përvoja të shkuarjes te mjeku në bazën 1 të Spitalit K që BookingCare ka përjetuar në të vërtetë gjatë kohës së kaluar. Shpresoj se artikulli do të sjellë shumë informacione të dobishme për lexuesit.

Hy vọng thông qua bài viết Hướng dẫn khám nhanh, thuận lợi tại Bệnh viện K1 Cakhia TV trang web trực tiếp bóng đá miễn phí sẽ giúp ích được quý bạn đọc.

Related Posts

Cảm nhận về vẻ đẹp tâm hồn của nhân vật trữ tình trong bài thơ

Đề bài: Cảm nhận về vẻ đẹp tâm hồn của nhân vật trữ tình trong bài thơ Chiều tối Cảm nhận về vẻ đẹp tâm hồn của…

Câu chuyện về nhà học giả Naropa

Theo chân Tilopa, ngay cả đại học giả Naropa cũng phải trải qua muôn vàn khó khăn. Như chúng ta đã thấy trước đây, Naropa gặp Tilopa,…

Suboi là ai? Tiểu sử, sự nghiệp, đời tư nữ rapper tài năng

Nhắc đến nhạc rap Việt không thể không nhắc đến cái tên Suboi. Nổi lên từ thập niên đầu tiên của thế kỷ 21, Suboi mang đến…

integrated circuit là gì? Phân loại, cấu tạo và công dụng

Chắc hẳn bạn đã ít nhiều nghe đến thuật ngữ IC. Đây là từ viết tắt của cụm từ tiếng Anh Integrated circuit. Tuy nhiên không phải…

Kể hoặc đọc lại một câu chuyện (bài thơ, bài văn) về một vận động

1. Đồ sưu tầm: Hoàng Xuân Vinh (sinh ngày 6 tháng 10 năm 1974 tại Thành phố Sơn Tây, Hà Nội) là vận động viên bắn súng…

Quần jockstrap là gì? Chia sẻ những mẫu quần jockstrap đình đám

Quần jockstrap là một kiểu quần được thiết kế vô cùng độc đáo giúp nam giới trở nên sexy và quyến rũ hơn. Tuy nhiên kiểu quần…

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *