Lựa chọn màu lông mày phù hợp với dáng mày, tóc, da và phong cách

Rate this post

I/ Kriteret për zgjedhjen e ngjyrës së duhur të vetullave

Spraji i vetullave krijon konturet e mprehta dhe të qëndrueshme të vetullave dhe ju kursen kohën e përditshme të grimit. Megjithatë, për shkak se pas tatuazhit të vetullave, ngjyra e vetullave do të ruhet për një kohë të gjatë, ndaj duhet t’i kushtoni vëmendje të veçantë zgjedhjes së ngjyrës së duhur.

Kriteret e përzgjedhjes së vetullave

Sipas ekspertëve të tatuazheve në Kangnam Aesthetic Hospital, për të spërkatur vetullat se çfarë ngjyre është e bukur, e përshtatshme për stilin dhe vetë çdo klient varet nga shumë kritere vlerësimi. Këtu janë sugjerimet që lexuesit duhet t’i referohen përpara se të synojnë të zgjedhin për vete ngjyrën e qëndisjes/skulpturimit të vetullave.

1- Zgjidhni një ngjyrë që i përshtatet shijes tuaj

Hobi janë gjithmonë një faktor i rëndësishëm që përcakton ngjyrën e vetullave që dëshironi të keni pas tatuazhit. Nëse jeni një vajzë vajzërore, e re dhe në trend, zgjidhni tonalitete të spikatura të vetullave, ngjyra të ndezura për të bërë diferencën në fytyrën tuaj.

Nëse keni një preferencë të butë dhe të butë, zgjidhni tonet neutrale në të thella si kafe, e zezë, kafe e errët, .. për të pasur vetullat sa më natyrale.

2- Zgjidhni një ngjyrë që përputhet me ngjyrën tuaj të flokëve

Rregulli për të pasur një fytyrë harmonike me ngjyrë të bukur natyrale të vetullave, të përshtatshme për stil është të zgjidhni të njëjtin nuancë me ngjyrën e flokëve tuaj.

llak për vetullat ngjyrë kafe të zezë

Çdo ngjyrë flokësh do të ketë ngjyrën përkatëse të vetullave për harmoninë më të përgjithshme kur e shikoni

Në atë kohë, shikimi i fytyrës dhe flokëve do të bëhet një tërësi e unifikuar në ngjyrë, jo e ndezur me shumë ngjyra dhe do të krijojë një pamje më tërheqëse me personin e kundërt.

Ose mund të zgjidhni një ngjyrë vetullash 1 ton më të hapur se ngjyra juaj aktuale e flokëve për të krijuar një pamje më të lehtë dhe elegante.

3- Zgjidhni një ngjyrë që përputhet me tonin e lëkurës tuaj

Nëse keni lëkurë të errët, por qëndisja e vetullave shumë të ndritshme nuk do të jetë e përshtatshme dhe lëkura do të jetë më e errët. Prandaj, për të spërkatur vetullat se çfarë ngjyre është e bukur varet shumë nga ngjyra e lëkurës së çdo personi.

Çfarë ngjyre skulptura e vetullave është e bukur?

Toni i lehtë i lëkurës i përshtatet shumicës së ngjyrave të vetullave

Tatuazhi i vetullave me ngjyrë kafe të errët është më i përshtatshëm për vajzat me lëkurë të errët. Ngjyra kafe e errët do t’i përshtatet lëkurës më të errët. Për sa u përket atyre me ngjyrë të hapur lëkure, zgjedhja e ngjyrës së tatuazhit të vetullave do të jetë shumë më e lehtë. Mund të zgjidhni në bazë të ngjyrës së flokëve apo preferencës personale që ngjyrën e vetullave ta keni në harmoni me dëshirat tuaja pa u shqetësuar se do të bëhet “fatkeqësi”.

Tham Khảo Thêm:  5000 Won Triều Tiên bằng bao nhiêu tiền Việt Nam Đồng?

4- Zgjidhni një ngjyrë që përputhet me moshën tuaj

Me një moshë të re nga 20 deri në 35 vjeç, duhet të zgjidhni tonalitete trendi, të shëndetshme që nxjerrin në pah fytyrën tuaj me linja elegante dhe të mprehta të vetullave. Këto janë gjithashtu ngjyrat që ju ndihmojnë të bëheni më të rinj dhe të mos plakeni pas skalitjes së vetullave.

Për sa i përket motrave U40 e tutje, ato duhet të zgjedhin vetë një ngjyrë elegante dhe të butë vetullash për të rritur fisnikërinë në fytyrë.

5- Zgjidhni ngjyrën që i përshtatet fytyrës tuaj

Për femrat me fytyrë të madhe, kocka të vrazhda, ato duhet të zgjedhin një ngjyrë të thellë vetullash për të krijuar harmoni dhe vogëlsi me të përgjithshmen.

Anasjelltas, ata me fytyrë të vogël mund të zgjedhin një ngjyrë më të lehtë të vetullave për të krijuar thekse dhe për t’ju ndihmuar të dukeni më harmonike.

tatuazh vetullash kafe

II / Çfarë ngjyre spray vetullash është e bukur?

Skulptura e vetullave është aktualisht një shërbim i nxehtë që po zhvillohet në qendrat moderne të spa dhe bukurisë, duke përfshirë Spitalin Estetik Kangnam.

Krahas vëmendjes për cilësinë e shërbimeve të spërkatjes së tatuazheve, pavarësisht nëse janë të bukura apo jo, spray për vetullat është gjithashtu shqetësimi kryesor i shumë klientëve.

Paleta e bojës për tatuazhin e vetullave është mjaft e larmishme, më poshtë artikulli do të doja të prezantonte ngjyrat më të njohura të vetullave sot që shumë gra duan të zgjedhin.

1- Tatuazh i vetullave me ngjyrë kafe të errët

Skulptura e vetullave me ngjyrë kafe të errët është në thelb e përshtatshme për klientët me lëkurë kafe dhe të errët. Kur përdorni bojë kafe të errët, kjo do të ndihmojë që toni i lëkurës tuaj të mos ulet, por gjithashtu do t’ju bëjë të dukeni të shëndetshëm dhe rinorë.

Kjo është gjithashtu një ngjyrë shumë e njohur në Spitalin Estetik Kangnam kur klientët kanë nevojë të bëjnë skulpturë vetullash.

llak për vetullat ngjyrë kafe të zezë

Vetullat ngjyrë kafe të errët krijojnë një ndjenjë lehtësie por jo jashtë mode, veçanërisht të përshtatshme për shumë stile

Kafe e errët ose kafe kafe nuk janë ngjyra të disponueshme në paletën standarde, por janë një përzierje e këtyre dy ngjyrave.

Në të njëjtën kohë, kafe e errët konsiderohet gjithashtu një ngjyrë e përshtatshme për shumë mosha, veçanërisht nga 30 vjeç e lart dhe forma e gjetheve të shelgut të gjatë drejt vetullës.

2- Spërkatni vetullat në ngjyrë kafe perëndimore

Brown konsiderohet një ngjyrë jashtëzakonisht e nxehtë në industri llak për tatuazhe vetullat aktuale. Kafe perëndimore e përzier midis kafe – gri e nxirë – blu e çelët (në varësi të mënyrës së përzierjes së ngjyrës së bojës ose llojit të bojës së përdorur nga klienti).

Spërkatja horizontale e vetullave kafe është shumë e përshtatshme për vajzat e reja dhe dinamike. Në të njëjtën kohë, forma e vetullave horizontale ose pak e ngritur në bisht është gjithashtu shumë e arsyeshme kur zgjidhni këtë ngjyrë të vetullave.

qëndisje vetullash kafe

Vetullat kafe perëndimore janë të përshtatshme për vajzat e reja dhe dinamike

✥ Tatuazhi i vetullave me ngjyrë kafe të errët është i përshtatshëm për:

✓ Njerëz të bardhë, me ngjyrë të çelur.

✓ Flokët e lyer në kafe të errët ose pak të nxirë, të verdhë.

✓ Njerëzit fytyra e të cilëve nuk është shumë e ashpër.

✓ Mosha e re, stil dinamik.

3- Spërkatni vetullat ngjyrë kafe çokollatë

Mund të thuhet se çfarë ngjyre spray vetullash është shumë e vështirë për të pasur një përgjigje të saktë sepse varet nga ndjenjat e çdo personi.

Sidoqoftë, kafeja çokollatë (kafe gështenjë) bëhet gjithmonë një ngjyrë bazë, por po aq në modë, për të cilën duhet të mendoni kur skalitni / bëni tatuazhe të vetullave.

Tham Khảo Thêm:  Sulfur Dioxide (SO2) là gì?

llak për vetulla ngjyrë kafe çokollatë

Vetullat ngjyrë kafe çokollatë ju ndihmojnë të dukeni sa të sjellshëm dhe në modë

Qëndisja e vetullave me ngjyrë kafe është bërë një trend i nxehtë i njohur për shumë gra, sepse kjo ngjyrë nuk është tërheqëse për përdoruesit.

Ngjyra kafe me çokollatë mund t’u përshtatet në mënyrë të përkryer njerëzve me lëkurë të errët dhe grave me lëkurë rozë. Në të njëjtën kohë, kjo është gjithashtu një ngjyrë neutrale, e ngrohtë, e butë për ata që pëlqejnë feminitetin dhe butësinë.

Një avantazh tjetër i sprejit të vetullave ngjyrë kafe çokollatë është se nuk ju bën të moshuar, ende dinamikë dhe rinore por jo më pak elegante.

4- Spërkatni vetullat smoky kafe

Ata që e duan stilin e personalitetit mund të zgjedhin menjëherë për veten e tyre ngjyrën e vetullave kafe të nxirë. Ky konsiderohet një nxirje e lehtë me tym, e cila shkon mirë me flokët e zinj dhe lëkurën kafe mesatare.

llak për vetulla ngjyrë kafe perëndimore

Personalitet vetulla ngjyrë kafe të nxirë për femra dinamike dhe përçarëse

Ngjyra kafe e tymosur është mjaft e ndritshme, kështu që është më e përshtatshme për njerëzit me fytyra të vogla dhe linja të përpjestuara mirë. Përveç kësaj, përdorimi i kësaj ngjyre të vetullave kërkon gjithashtu që të mos lejoni që ngjyra e flokëve të jetë shumë e gjallë për të shmangur humbjen e harmonisë së përgjithshme.

III / Stilet më të bukura të vetullave sot

Për çdo lloj fytyre të ndryshme, do të ketë një mënyrë për të nxjerrë dhe qëndisur vetullat përkatëse për të krijuar linja më harmonike dhe për ta bërë fytyrën më të ndritshme. Ja cilat janë format më të njohura të vetullave sot, të cilat pëlqehen veçanërisht nga shumë femra.

① Vetullat horizontale

Vetullat horizontale e kanë origjinën nga trendi Hot në Kore. Vetullat janë përgjithësisht një vijë horizontale me trashësi mesatare, të përshtatshme për fytyrën. Vetullat kanë një hark të butë për të krijuar një pamje elegante.

Çfarë ngjyre është qëndisja e bukur e vetullave?

Forma horizontale e vetullave ndihmon që fytyra të jetë elegante, e butë dhe femërore për pronarin

Çfarë ngjyre ka spreji i bukur për vetullat? Me një formë horizontale të vetullave, nuk është shqetësuese për gratë. Kjo formë e vetullave është e përshtatshme për shumë stile të ndryshme grimi dhe lloje fytyre, kështu që ju mund të përzieni dhe përputhni ngjyrat sipas preferencave tuaja pa u shqetësuar se mos jeni të shëmtuar.

② Vetullat Thai

Kjo formë e vetullave është mjaft e ngjashme me vetullat horizontale koreane. Megjithatë, vetullat e stilit Thai do të kenë më shumë lakim në bisht për të krijuar mprehtësi dhe personalitet.

qëndisje vetullash kafe

Vetullat Thai për vajza me personalitet

Përveç kësaj, nëse dëshironi të keni stilin më të bukur të vetullave Thai, duhet të zgjidhni ngjyrat pak më të errëta të skulpturës / tatuazheve si kafe e errët, kafe çokollatë, e zezë, .. Këto tone do t’ju ndihmojnë të përmirësoni konturet tuaja. Vetullat e lehta dhe dukeni shumë më shumë personalitet.

Vetullat me teh

Forma e vetullave që favorizohet nga shumë gra perëndimore është vetulla në formë heshte. Kjo lloj vetulle do të jetë shumë më e madhe në kokë, bishti do të arrijë deri te bishti i syrit, jo më i gjatë. Në të njëjtën kohë, forma e përgjithshme e vetullave sjell një pamje rinore dhe liberale në fytyrë.

qëndisja e vetullave nuk ngjyros

Vetullat me teh janë të përshtatshme për tonet natyrale

Kjo është gjithashtu një formë vetullash që nuk është shumë tërheqëse dhe gjithashtu krijon më shumë harmoni për ato me fytyrë pak këndore.

Mund të zgjidhni tonalitetet e kafesë, ngjyrës kafe të errët, të cilat do të jenë jashtëzakonisht të përshtatshme për vetullat në formë heshte.

Tham Khảo Thêm:  500 bài luyện Đọc Hiểu - Đọc Điền Tiếng Anh

④ Përkulni vetullat

Për ata prej jush që janë të rinj në vizatimin e vetullave në shtëpi ose nuk e dini se çfarë forme vetullash të përdorni për qëndisje, mos e injoroni formën e vetullave me hark. Kjo formë vetullash vlerësohet nga estetistët si e përshtatshme për shumë lloje fytyrash, jo marramendëse për ngjyrat.

Çfarë ngjyre ka spreji i bukur për vetullat?

Vetullat në formë harku krijojnë linja që janë në harmoni me fytyrën, jo marramendëse për ngjyrat e bojës së tatuazheve

Forma e harkuar e vetullave do të formojë një kthesë të butë nga maja në vetull. Trashësia e kësaj forme të vetullave është pothuajse e njëtrajtshme në pozicionet e kokës – lart – bishtit. Fundi i vetullës është më i gjatë se bishti i syrit për të krijuar një pamje më elegante dhe harmonike kur e shikoni.

⑥ Vetullat e gjetheve të shelgut

Duke u shfaqur nga vitet ’90 të shekullit të njëzetë, vetullat e gjetheve të shelgut ende “stuhinë” deri më tani. Forma e vetullës së gjethes së shelgut ka një prerje shumë të hollë, pjesa e sipërme e vetullës është e ngritur lart dhe e tërhequr poshtë në bisht. Kjo formë e vetullave është mjaft e përshtatshme për njerëzit me fytyra të mëdha, buzë të vrazhda.

Cila ngjyrë është spreji më i mirë për vetullat?

Vetullat e gjetheve të shelgut janë zakonisht të holla dhe të ngritura në fund të vetullave

Në të njëjtën kohë, vetullat e gjetheve të shelgut janë të përshtatshme vetëm për ngjyra të thella. Spërkatja e vetullave në ngjyrë kafe të errët, të zezë do të jetë më e arsyeshme.

Vetullat e shtrembër

Nëse keni një ballë të lartë dhe një fytyrë të gjatë, duhet të zgjidhni një formë të lakuar të vetullave. Ky stil i vetullave do të ndihmojë në krijimin e theksit dhe tërheqjes në sy. Përveç kësaj, stili i lakuar i vetullave gjithashtu e bën ballin tuaj më harmonik dhe të balancuar me fytyrën e përgjithshme.

Cila ngjyrë është spreji më i mirë për vetullat?

Vetullat e lakuara ndihmojnë fytyrën tuaj të bëhet më personalitet dhe rinore

Stili i vetullave nuk është tërheqës për ngjyrat e qëndisjes/skulpturimit. Mund të zgjidhni tërësisht pikat kryesore, të ndezura ose afër ngjyrës së flokëve për të marrë formën dhe ngjyrën më të përshtatshme të vetullave.

IV/ Një pamje nga afër e ngjyrës standarde të bukur të vetullave rezulton në Kangnam

Spitali Estetik Kangnam jo vetëm që ka pika të forta në shërbimet e kirurgjisë plastike por zotëron edhe shumë ekspertë/mjekë në fushën e spërkatjes së tatuazheve. Në fakt, Kangnam ka kryer me sukses më shumë se 2000 injeksione të përgjithshme tatuazhesh (përfshirë buzët dhe vetullat) dhe ka sjellë rezultate që kanë kënaqur të gjithë klientët.

Në Spitalin Estetik Kangnam, ne përditësojmë gjithmonë modelet e modës së vetullave, teknikat më të avancuara të qëndisjes/skulpturës/tatuazhit.

Në të njëjtën kohë, ngjyra e bojës që përdoret për klientët siguron një faktor të lartë sigurie dhe importohet në mënyrë sinkrone nga jashtë.

Këto janë avantazhet e jashtëzakonshme për klientët që të zgjedhin Kangnam në vend të objekteve të tjera spa dhe njësive të vogla kozmetike.

Tatuazh i vetullave me ngjyrë kafe të errët

Rezultatet e tatuazhit të vetullave me kafe kafe kënaqin klientët

llak për vetulla ngjyrë kafe perëndimore

Vetullat e balancuara, në harmoni me fytyrën dhe ngjyrat tejet trend

llak për vetulla horizontale kafe perëndimore

Forma horizontale natyrale e vetullave me ngjyrë rinore dhe moderne kafe perëndimore

Skulpturë e vetullave me ngjyrë kafe të errët

Zëvendësoni vetullat e rralla me vetullat kafe të errëta që janë bërë me kujdes dhe tatuazhe të përpikta në Kangnam

Hy vọng thông qua bài viết Lựa chọn màu lông mày phù hợp với dáng mày, tóc, da và phong cách Cakhia TV trang web trực tiếp bóng đá miễn phí sẽ giúp ích được quý bạn đọc.

Related Posts

Bài văn Cảm nhận chất Tây Nguyên trong truyện ngắn Rừng xà nu

Đề bài: Cảm nhận chất Tây Nguyên trong truyện ngắn Rừng xà nu của Nguyễn Trung Thành Cảm nhận chất Tây Nguyên trong truyện ngắn Rừng xà…

Bảng lương sĩ quan Quân đội nhân dân Việt Nam áp dụng từ ngày 1

Theo Điều 1 Luật Sĩ quan Quân đội nhân dân Việt Nam 1999, đối với sĩ quan Quân đội nhân dân Việt Nam, sĩ quan Quân đội…

TOP 316 bài văn Tả người lớp 5 hay nhất

TOP 316 bài văn Tả người SIÊU HAY, kèm theo sơ đồ tư duy, giúp các em học sinh lớp 5 nắm được toàn bộ những ý…

Top 6 Bài văn phân tích tâm trạng Thúy Kiều trong đoạn trích “Mã

Truyện Kiều của Nguyễn Du là bản cáo trạng bằng thơ, lên án xã hội phong kiến ​​xấu xa, nói lên nỗi thống khổ của những người…

15minutes4me là gì? – Test kiểm tra căng thẳng trực tuyến

15minutes4me là gì? Đây là câu hỏi được nhiều bạn trẻ quan tâm hiện nay khi trên mạng xã hội Tiktok những ngày gần đây xuất hiện…

Tạo ảnh Zombie trực tuyến cho mùa Halloween

Bạn muốn tạo những bức ảnh kinh dị cho ngày Halloween? Chỉ cần một chút thời gian, một chút kinh nghiệm, cộng với khả năng sáng tạo…

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *