[Mách bạn] Tiêm vắc xin HPV ở đâu TP.HCM?

Rate this post

Ku mund ta merrni vaksinën HPV në qytetin Ho Chi Minh? Ky është një problem që shumë njerëz në Ho Chi Minh City janë të interesuar ta mësojnë. Kanceri i qafës së mitrës është një sëmundje shumë e rrezikshme me një shkallë të lartë vdekshmërie sot. Prandaj, parandalimi i virusit HPV – shkaktari kryesor i këtij lloji të kancerit është një çështje shumë shqetësuese. Kështu që Ku mund ta merrni vaksinën HPV në qytetin Ho Chi Minh? siguri e re me kosto të arsyeshme? Le të GENK STF përgjigjuni kësaj pyetje për ju.

Shiko me shume:

 • Udhëtimi për të kapërcyer kancerin e 3 grave
 • Kur është koha më e mirë për të bërë një vaksinë HPV? Pyetje rreth vaksinimit HPV
 • A duhet të testohem për HPV para dhe pas vaksinimit të kancerit të qafës së mitrës?

1. Kur është koha e duhur për t’u vaksinuar kundër HPV?

Për sa i përket moshës për t’u vaksinuar kundër kancerit të qafës së mitrës (HPV), ekspertët rekomandojnë që të gjitha gratë nga mosha 9 deri në 26 vjeç. Dhe duhet të injektohet sa më shpejt që të jetë e mundur sepse kjo do të ndihmojë në rritjen e përgjigjes imune. Dhe vaksina HPV është efektive deri në 30 vjet nga injektimi i fundit.

Gratë që kanë qenë seksualisht aktive dhe madje të infektuara me HPV mund të marrin ende vaksinën HPV. Kjo vaksinë do të ndihmojë në mbrojtjen kundër shtameve të HPV që nuk kanë hyrë ende dhe do të ndihmojë në parandalimin e riinfeksionit me viruse që janë eliminuar nga trupi. Për shkak se ka shumë lloje të ndryshme të HPV-së, edhe nëse keni qenë të infektuar me një lloj HPV më parë, duhet të vaksinoheni për t’u mbrojtur nga shtamet e tjera të HPV-së.

2. Ku mund ta marr vaksinën HPV në qytetin Ho Chi Minh?

2.1. Spitali i Përgjithshëm Ndërkombëtar Vinmec në zonën e qytetit Ho Chi Minh

Sistemi i Klinikës Ndërkombëtare Vinmec, përveç ekzaminimit dhe trajtimit mjekësor, njihet edhe si një vend jashtëzakonisht i besueshëm për vaksinimin e kancerit të qafës së mitrës. Spitali Vinmec është i specializuar në ofrimin e shërbimeve të kujdesit shëndetësor me cilësi të lartë me një ekip mjekësh të kualifikuar, pajisje të avancuara dhe pajisje moderne. Vaksinimi i kancerit të qafës së mitrës në spitalin Vinmec, të gjitha procedurat bëhen shumë shpejt dhe klientët që vijnë për vaksinim shërbehen me vëmendje dhe me gjithë zemër.

Informacioni i Kontaktit:

 • Adresa: 208 Nguyen Huu Canh, Ward 22, Binh Thanh, City. Qyteti Ho Chi Minh
 • Numri i telefonit: 024 3974 3556
 • Email: [email protected]
 • Faqja e internetit:
 • Faqe fansash:

2.2. Instituti Pasteur Ho Chi Minh City

Adresa e dytë në listën e vaksinimit HPV ku në Ho Chi Minh City është Instituti Pasteur në Ho Chi Minh City. Përveç cilësisë së vaksinave që janë testuar rigorozisht dhe me origjinë të qartë dhe çmime të përballueshme, kur merrni vaksinimin e kancerit të qafës së mitrës në Pasteur, mund të gëzoni një sërë përfitimesh shtesë, si:

 • Ekzaminim dhe konsultim falas
 • Regjistrohu online
 • Kujtesë për orarin e injektimit
 • Shijoni shërbime falas të kujdesit ndaj klientit në vend si: ambiente të bollshme dhe komode së bashku me një hapësirë ​​të gjerë lobi; klinikë moderne, dhomë injeksionesh së bashku me shumë shërbime të tjera falas si wifi, ujë të pastër etj.
Tham Khảo Thêm:  Dạy con chi tiêu bằng cách đi vào casino

Instituti Pasteur mbështet vaksinimin e kancerit të qafës së mitrës me një afat kohor të caktuar, përkatësisht:

 • E hënë – e premte: mëngjes nga ora 7-11 dhe pasdite nga ora 13-17 pasdite
 • E shtunë: mëngjes nga ora 7 deri në 11 dhe pasdite nga ora 13 deri në 16
 • E diel: mëngjes nga ora 7:30 deri në 10:30 dhe pasdite jo pune.

Çmimi i shërbimit të vaksinimit të kancerit të qafës së mitrës në Institutin Pasteur do të luhatet herë pas here dhe ju mund t’i referoheni çmimit si më poshtë:

 • Vaksina e kancerit të qafës së mitrës CERVARIX (origjina Belgjika): 950,000 VND
 • Vaksina e kancerit të qafës së mitrës GARDASIL (e prodhuar në SHBA): 1,415,000 VND

Informacioni i Kontaktit:

 • Adresa: Nr.167 Pasteur, Reparti 8, Rrethi 3, Qyteti. Ho Chi Minh
 • Telefoni: (84-28) 38230352. Faks: (84-28) 38231419
 • Email: [email protected]
 • Faqja e internetit: www.pasteurhcm.gov.vn

2.3. Spitali i Universitetit të Mjekësisë dhe Farmacisë në Ho Chi Minh City

Spitali i Universitetit të Mjekësisë dhe Farmacisë në Ho Chi Minh City nuk është vetëm një adresë prestigjioze e ekzaminimit dhe trajtimit mjekësor, por shërbimet e vaksinimit këtu vlerësohen gjithashtu shumë për cilësinë e tyre. Objektet dhe pajisjet mjekësore këtu janë relativisht moderne. Përveç cilësisë së shërbimit dhe cilësisë së vaksinave, ekziston edhe një ekip mjekësh dhe infermierësh të mirë dhe me përvojë, duke i bërë njerëzit të ndihen të sigurt për të zgjedhur.

2.4. Ku mund të merrni vaksinën HPV në Ho Chi Minh City – Tu Du Hospital

Spitali Tu Du është materniteti kryesor në qytetin Ho Chi Minh. Ka një kampus të madh me pajisje dhe sistem pajisjesh jashtëzakonisht moderne. Përveç kësaj, ekipi mjekësor këtu vlerësohet shumë për kualifikimet e tyre profesionale dhe në të njëjtën kohë, ka shumë ekspertë kryesorë në këtë fushë me përvojë të gjerë profesionale. Spitali Tu Du jo vetëm që ofron trajtim për sëmundjet gjinekologjike dhe obstetrike, por ka edhe një shërbim jashtëzakonisht prestigjioz për vaksinimin e kancerit të qafës së mitrës.

2.5. Qendra e vaksinimit VNVC në zonën e HCMC. Qyteti Ho Chi Minh

Qendra e vaksinimit VNVC është sistemi i vaksinimit të Shoqërisë Aksionare të Vaksinave Vietnam. Është e specializuar në ofrimin dhe sigurimin e disponueshmërisë së vaksinave për parandalimin e kancerit të qafës së mitrës të prodhuara nga Merck Sharp dhe Dohm (SHBA) sipas standardeve të OBSH-së. Mjekët në VNVC janë të gjithë shumë me përvojë dhe të certifikuar në sigurinë e vaksinimit për të siguruar vaksinime të sigurta dhe efektive.

Kur vaksinoheni në VNVC, nuk do t’ju duhet të paguani për ekzaminimin para injektimit dhe shërbimin e konsultimit. Pas injektimit, njerëzit do të monitorohen për reaksione pas injektimit për të monitoruar reagimet e padëshiruara (nëse ka).

Përveç kësaj, çdo klienti që regjistrohet për injeksion në VNVC do t’i jepet një kod klienti. Ky kod është i sinkronizuar për të ndihmuar në ruajtjen e informacionit dhe kërkimin e historisë së vaksinimit në të gjithë sistemin e VNVC. Bazuar në kodin e klientit, do t’ju kërkohet për oraret automatike të injektimit, si dhe njoftime në lidhje me situatën e sëmundjes. Sidomos dhe informacioni juaj shëndetësor do të ruhet gjithashtu në çdo qendër të sistemit.

Tham Khảo Thêm:  Ngành an ninh mạng là gì? Học ngành an ninh mạng ra làm gì?

VNVC punon nga ora 7:30 deri në orën 17:00 të hënën deri të dielën dhe këtu gjithashtu punon deri në mesditë për të siguruar shërbimin më të mirë ndaj klientit. Çmimi i referencës së vaksinës së kancerit të qafës së mitrës Gardasil 0,5 ml (nga SHBA) në VNVC është 1,790,000 VND dhe çmimi i rezervimit sipas kërkesës është 2,148,000 VND.

Informacioni i Kontaktit:

Adresë:

 • Nr. 198 Hoang Van Thu, Lagjja 9, Phu Nhuan, Qyteti. Qyteti Ho Chi Minh
 • Kati 1, Qendra Tregtare Cantavil An Phu, Nr. 1 Song Hanh, An Phu, District 2, City. Qyteti Ho Chi Minh
 • Kati 1, Flemington Trade Center, Bao Gia Building, 184 Le Dai Hanh, Ward 15, District 11, City. Qyteti Ho Chi Minh
 • Nr. 8 Trung My Tay 2A, KP5, Trung My Tay, District 12, City. Qyteti Ho Chi Minh

Telefoni: 028 7300 6595

Email: [email protected]

Faqja e internetit:

Faqe fansash:

2.6. Ku mund të merrni vaksinën HPV në qytetin Ho Chi Minh – Dhoma e vaksinimit SAFPO

Për t’iu përgjigjur pyetjes se ku mund të merret vaksina HPV në qytetin Ho Chi Minh, ajo është sigurisht e domosdoshme për SAFPO. SAFPO është vendi lider cilësor dhe i besueshëm për vaksinimin e kancerit të qafës së mitrës në vend. Këtu mund të jeni fleksibël me orarin e injektimit sepse vaksinat këtu përditësohen gjithmonë vazhdimisht. Me një sasi të madhe vaksinash, SAFPO jo vetëm që ofron shërbime vaksinimi, por gjithashtu shpërndan vaksina në objektet e nivelit më të ulët. Me synimin për t’i bërë vaksinat të aksesueshme për të gjithë në të gjithë vendin, SAFPO zgjeroi operacionet e saj në 45 objekte.

SAFPO ofron deri në 2 vaksina për të parandaluar kancerin e qafës së mitrës, duke përfshirë Gardasil nga SHBA me një çmim referencë prej 1,700,000 VND dhe vaksinën belge Cervarix me një çmim prej 900,000 VND. Aktualisht, SAFPO ka zbatuar gjithashtu një sistem regjistrimi online për të ndihmuar në shkurtimin e kohës së pritjes në objekt.

Informacioni i Kontaktit:

 • Telefoni: (+84) 24 6258 6666 ose Linja telefonike: 1900 2071
 • Email: [email protected]
 • Faqja e internetit: www.safpo.com

2.7. Qendrat për Kontrollin e Sëmundjeve (shkurtuar CDC)

Qendra për Kontrollin e Sëmundjeve, e njohur gjithashtu si Departamenti i Mjekësisë Parandaluese në Vietnam, është një departament i specializuar nën Ministrinë e Shëndetësisë. CDC është në krye të parandalimit të sëmundjeve, kështu që burimi i vaksinës si dhe shërbimi që ofron mund të besohen plotësisht.

Çmimi referencë i vaksinës së kancerit të qafës së mitrës në atë qendër është: Gardasil i SHBA-së për 1,618,000 VND dhe Cervarix i Belgjikës për 848,000 VND.

Qendra për Kontrollin e Sëmundjeve tani ka shumë objekte në të gjithë vendin si CDC Hanoi, CDC Ho Chi Minh City, CDC Da Nang…

Informacioni i kontaktit të CDC:

2.8. Ku mund të merrni vaksinën HPV në Ho Chi Minh City – CarePlus International Clinic

CarePlus International Clinic është një sistem klinikash standarde ndërkombëtare, të investuara me 100% kapital të huaj. Klinika është e specializuar në ofrimin e kujdesit ambulator me cilësi të lartë me një çmim të përballueshëm, me një ekip mjekësor të nivelit të lartë dhe pajisje moderne. CarePlus është një anëtar i Singapore Medical Group (SMG) i cili është ofruesi kryesor i kujdesit shëndetësor në Singapor me një rrjet prej më shumë se 20 specialitetesh dhe mbi 26 klinikash. Pra, në mënyrë që të gjitha gratë të marrin iniciativën për të vaksinuar kundër kancerit të qafës së mitrës HPV, CarePlus gjithmonë përpiqet të ofrojë shërbime vaksinimi të sigurta, komode dhe të shpejta.

Shërbimet e imunizimit në klinikën CarePlus International:

 • Ekzaminimi dhe konsultimi para injektimit: Mjeku juaj do të bëjë një ekzaminim fizik, do të pyesë për historinë tuaj mjekësore, alergjitë dhe nëse keni pasur marrëdhënie seksuale. Në të njëjtën kohë, mjekët këshillojnë edhe për origjinën, efektet e secilës vaksinë dhe zgjedhin vaksina të përshtatshme për gjendjen, moshën dhe nevojat e çdo klienti.
 • Të shtëna: Vaksinat ruhen në mënyrë jashtëzakonisht strikte, duke siguruar që vaksina të përdoret me cilësinë e duhur, në orar dhe në procesin e duhur për të minimizuar komplikimet pas injektimit.
 • Vëzhgimi pas vaksinimit: Konsumatorët do të monitorohen për të paktën 30 minuta pas injektimit në një zonë sterile, të pastër, të sigurt dhe të kontrollueshme (nëse ka). Përveç kësaj, klientëve u kujtohet gjithashtu që të injektojnë herën tjetër.
Tham Khảo Thêm:  Mã ZIP An Giang là gì? Danh bạ mã bưu điện An Giang cập nhật

Informacioni i Kontaktit:

Adresë:

 • Kati i 2-të, Ndërtesa Savico, 66 – 68 Nam Ky Khoi Nghia, Nguyen Thai Binh, District 1, City. Qyteti Ho Chi Minh
 • Kati 2, Ndërtesa Crescent Plaza, 105 Ton Dat Tien, District 7, City. Qyteti Ho Chi Minh (Pranë Liqenit të Gjysmëhënës)
 • Nr. 107 Tan Hai, Lagjja 13, Tan Binh, Qyteti. HCM (Pranë ndërtesës ETown)
 • Linja telefonike: 1800 6116
 • Email: [email protected]
 • Faqja e internetit:
 • Faqe fansash:

2.9. Klinika e Qendrës Mjekësore SIM

Klinika SIM Medical Center bëhet një qendër mjekësore – një destinacion jashtëzakonisht profesional, miqësor dhe human i kujdesit shëndetësor për të gjithë anëtarët e familjes. Këtu gjithmonë përpiqet të ofrojë shërbimet mjekësore më moderne dhe të përshtatshme për vietnamezët me një qëndrim kërkues, të plotë dhe vazhdimisht në zhvillim. Ky vend ka marrë shumë mbështetje nga të gjithë dhe është kthyer në një nga adresat kryesore për vaksinimin e kancerit të qafës së mitrës si dhe shumë vaksina të tjera prestigjioze në qytetin Ho Chi Minh. Qyteti Ho Chi Minh sot.

Informacioni i Kontaktit:

 • Adresa: Ndërtesa Richstar 2 – RS5, Nr. 239 – 241 Hoa Binh, Hiep Tan, Tan Phu, City. Qyteti Ho Chi Minh
 • Linja telefonike: 1900 252 535
 • Email: [email protected]
 • Faqja e internetit:
 • Faqe fansash:

Më sipër është një listë e vendeve për vaksinimin e kancerit të qafës së mitrës për t’iu përgjigjur pyetjes Ku mund ta merrni vaksinën HPV në qytetin Ho Chi Minh? më i famshmi i sotëm. Ambientet e mësipërme të vaksinimit kanë çmime dhe shërbime të përballueshme me shërbimet komunale si dhe orare fleksibël të vaksinimit. Shpresojmë, informacioni që ndajmë do t’ju ndihmojë të gjeni vaksinimin e duhur kundër kancerit të qafës së mitrës.

Masat për parandalimin e metastazave të kancerit, zvogëlimin e efekteve anësore të kimioterapisë dhe rrezatimit.

Të mashtroj: Për të parandaluar metastazat e kancerit dhe për të kufizuar efektet anësore të kimioterapisë dhe rrezatimit të kancerit, ekspertët e GOLDHEALTH VIETNAM rekomandojnë që pacientët të përdorin Fukoidan shumë i sulfatizuar pesha e ulët molekulare nxirret plotësisht natyrshëm nga alga deti kafe, efekti është më i lartë se ai i fucoidanit të zakonshëm, Fukoidani me shumë sulfat ndihmon:

 • Antioksidantë shtesë
 • Mbështet eliminimin e radikaleve të lira
 • Mbështetje për të përmirësuar rezistencën
 • Mbështetje për të reduktuar efektet anësore të kimikateve dhe barnave gjatë trajtimit
Fukoidan shumë i sulfatizuar

Objekti i përdoruesit:

 • Njerëzit që janë dhe pas kimioterapisë, radioterapisë ose operacionit, përdorin shumë antibiotikë dhe kimikate.
 • Njerëzit që duan të reduktojnë rrezikun e kancerit, të forcojnë sistemin imunitar, të përmirësojnë rezistencën.
 • Personat që vuajnë nga ulçera gastrike dhe duodenale
 • Njerëzit me yndyrë në gjak, kolesterol të lartë

Kjo është një arritje e jashtëzakonshme shkencore e Akademisë së Shkencës dhe Teknologjisë së Vietnamit në luftën kundër sëmundjeve të kancerit dhe reduktimin e efekteve anësore pas kimioterapisë dhe terapisë me rrezatim për të mbështetur trajtimin e kancerit.

Porosit këtu GENK STFy

Shikoni më shumë video: Raportet e lajmeve Vietnami kërkime të suksesshme Fukoidan shumë i sulfatizuar Ndihmoni në mbështetjen e trajtimit të kancerit

Hy vọng thông qua bài viết [Mách bạn] Tiêm vắc xin HPV ở đâu TP.HCM? Cakhia TV trang web trực tiếp bóng đá miễn phí sẽ giúp ích được quý bạn đọc.

Related Posts

Cảm nhận về vẻ đẹp tâm hồn của nhân vật trữ tình trong bài thơ

Đề bài: Cảm nhận về vẻ đẹp tâm hồn của nhân vật trữ tình trong bài thơ Chiều tối Cảm nhận về vẻ đẹp tâm hồn của…

Câu chuyện về nhà học giả Naropa

Theo chân Tilopa, ngay cả đại học giả Naropa cũng phải trải qua muôn vàn khó khăn. Như chúng ta đã thấy trước đây, Naropa gặp Tilopa,…

Suboi là ai? Tiểu sử, sự nghiệp, đời tư nữ rapper tài năng

Nhắc đến nhạc rap Việt không thể không nhắc đến cái tên Suboi. Nổi lên từ thập niên đầu tiên của thế kỷ 21, Suboi mang đến…

integrated circuit là gì? Phân loại, cấu tạo và công dụng

Chắc hẳn bạn đã ít nhiều nghe đến thuật ngữ IC. Đây là từ viết tắt của cụm từ tiếng Anh Integrated circuit. Tuy nhiên không phải…

Kể hoặc đọc lại một câu chuyện (bài thơ, bài văn) về một vận động

1. Đồ sưu tầm: Hoàng Xuân Vinh (sinh ngày 6 tháng 10 năm 1974 tại Thành phố Sơn Tây, Hà Nội) là vận động viên bắn súng…

Quần jockstrap là gì? Chia sẻ những mẫu quần jockstrap đình đám

Quần jockstrap là một kiểu quần được thiết kế vô cùng độc đáo giúp nam giới trở nên sexy và quyến rũ hơn. Tuy nhiên kiểu quần…

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *