Top 10 bệnh viện chữa tiểu đường tốt nhất, nhiều bác sĩ giỏi

Rate this post

Shumë njerëz pyesin se cili spital është i mirë për trajtimin e diabetit

Shumë njerëz pyesin se cili spital është i mirë për trajtimin e diabetit

Cili spital ka trajtimin më të mirë të diabetit në Hanoi?

Hanoi është kryeqyteti i vendit tonë, selia e qendrave, departamenteve dhe sindikatave. Prandaj, në listën e spitaleve më të mira të trajtimit të diabetit, është e pamundur të mos përmenden spitalet në Hanoi. Nëse jeni në Hanoi ose qytete fqinje veriore, mund t’i referoheni disa prej adresave më poshtë për trajtimin e diabetit:

Spitali qendror endokrin

Spitali Kombëtar i Endokrinologjisë njihet si spitali kryesor i specializuar në vend për zbulimin dhe trajtimin e sëmundjeve endokrine – Diabetit. Me një ekip ekspertësh dhe mjekësh shumë të kualifikuar dhe me përvojë, ambiente dhe pajisje moderne, Spitali Qendror Endokrinologjik ka trajtuar çdo vit mijëra pacientë me diabet.rrugë) në të gjithë vendin.

Shumica e rasteve të komplikuara të diabetit transferohen për trajtim në Repartin e Diabetit të spitalit. Ky është gjithashtu spitali i parë në Vietnam që ka departamentin e tij të kujdesit për këmbët për pacientët me komplikime në këmbë (ulçera në këmbë).

Aktualisht, spitali ka 2 ambiente në mënyrë që njerëzit të mund të vijnë me lehtësi për ekzaminim dhe trajtim mjekësor pranë zonës së tyre.

– Kampusi Tu Hiep: Rruga Nguyen Bo (korsia 215 Ngoc Hoi) – Tu Hiep – Thanh Tri – Hanoi

– Kampusi Thai Thinh: Nr. 80 Lane 82 Yen Lang – Dong Da – Hanoi

Orari i punës në të dy objektet është nga ora 18:00 deri në orën 17:00 çdo të hënë – të premte.Për të shtunën dhe të dielën spitali ofron vetëm trajtimin e diabetit nga ora 7:30 deri në orën 12:00.

Duke qenë se është spitali i parë në vend, numri i pacientëve që vizitojnë Spitalin Endokrin është mjaft i madh. Për të mos shpenzuar shumë kohë në pritje, duhet të shkoni herët te mjeku ose mund të caktoni një ekzaminim jashtë orarit, ekzaminim sipas kërkesës ose ekzaminim të specializuar nëpërmjet linjës telefonike 024.6288.5158.

Spitali Qendror i Endokrinologjisë është një nga spitalet e specializuar për diabetin

Spitali Qendror i Endokrinologjisë është një nga spitalet e specializuar për diabetin

Spitali Bach Mai

Përveç Spitalit Kombëtar të Endokrinologjisë, Departamenti i Endokrinologjisë – Diabet – Spitali Bach Mai është gjithashtu një nga zgjedhjet kryesore për një klinikë diabeti. Diabetikët që kanë vizituar dhe trajtuar këtu japin të gjithë reagime pozitive për rezultatet e arritura. Jo vetëm kaq, njerëzit me diabet të të gjitha niveleve, përfshirë pacientët me komplikime të rënda (ulçera në këmbë, amputim, komplikime të syve, dështim të veshkave…) mund të trajtohen edhe në Spitalin Bach Mai.

Adresa specifike: Rruga Giai Phong 78, Phuong Mai, Dong Da, Hanoi

Telefoni: 024 3869 3731

Diabetikët kur vizitojnë Spitalin Bach Mai për ekzaminim, mund të regjistrohen në Departamentin e Ekzaminimit Mjekësor. Orari normal i punës së Departamentit të Kontrollit Mjekësor është paradite nga ora 6:30 deri në orën 12:00, pasdite nga ora 13:30 deri në 18:00 nga e hëna në të shtunë, ekzaminimi me kërkesë është e hënë – e diel. Gjithashtu pacientët mund të drejtohen direkt në Klinikën e Endokrinologjisë – Diabeti në katin e 6-të të pallatit P (provimet nga e hëna në të premte) për procedura më të shpejta.

Ngjashëm me spitalet qendrore, ky vend mbledh shumë profesorë dhe mjekë të mirë si Prof. Dr. Do Trung Quan, Dr. BS. Gjiri Nguyen Quang. Kështu që ju mund të jeni të sigurt për diagnozën dhe trajtimin.

Tham Khảo Thêm:  Top 10 kể lại truyện Thánh Gióng bằng lời văn của em ngắn gọn

Spitali Thanh Nhan

Nëse pyesni se cili spital në Hai Ba Trung ka trajtim të mirë të diabetit, Spitali Endokrinologji – Thanh Nhan do të jetë përgjigjja për ju. Ka pika të forta në ekzaminimin dhe trajtimin e pacientëve me sëmundje endokrine dhe çrregullime metabolike si: diabeti i tipit I, diabeti i tipit II, çrregullimet e metabolizmit të lipideve, sëmundjet e tiroides, etj. Hipofiza…

Adresa: Nr. 42 Thanh Nhan – Hai Ba Trung – Hanoi. Telefoni: 091 122 4099

Orari i punës: nga ora 7:00 – 16:00 (e hënë – e premte) dhe 7:30 – 12 pasdite (e shtunë, e diel).

Spitali Thanh Nhan nuk do të jetë aq i mbushur me njerëz sa spitalet Endokrine dhe Bach Mai. Megjithatë, kjo nuk do të thotë se jeni subjektiv për të mos shkuar te mjeku herët. Duhet të caktoni ende një kohë të arsyeshme, të shkoni në spital për të marrë numrin e ekzaminimit fillimisht në mënyrë që të mos humbni kohë duke pritur.

Imazhi i pajisjeve të avancuara në Spitalin e Diabetit Thanh Nhan

Imazhi i pajisjeve të avancuara në Spitalin e Diabetit Thanh Nhan

Spitali Universitar Mjekësor Hanoi

Ky është gjithashtu një spital prestigjioz për trajtimin e diabetit. Spitali Universitar Mjekësor mbledh shumë mjekë elitë që kanë punuar në spitale të tjera të mëdha si Bach Mai, Endokrinologji. Për shembull, Profesor i Asociuar Dr. Nguyen Khoa Dieu Van, Prof. Dr. Kështu që ju mund të jeni të sigurt për ta vizituar.

Për trajtimin e diabetit këtu, mund të shkoni direkt në Klinikën Nr. 1 në Shtëpinë A5, Nr. 1 Ton That Tung, Dong Da, Hanoi ose telefononi 024 3574 7788 për të rezervuar një takim online.

Spitali Qendror Geriatrik

I vendosur në 1A Phuong Mai, Dong Da, Hanoi, Spitali Geriatrik Qendror është gjithashtu një adresë e trajtimit të diabetit e favorizuar nga shumë pacientë të moshuar. Fuqia e spitalit është përvoja e tij e gjatë në ekzaminimin dhe kujdesin ndaj pacientëve të moshuar me sëmundje të ndryshme. Përveç kësaj, pacientët mund të rezervojnë një takim për të vizituar dhe për të marrë mostra për testim në shtëpi nëpërmjet linjës telefonike 0243-5773888 gjatë orarit të punës, nga e hëna në të premte, nëse nuk mund të shkojnë drejtpërdrejt në Departamentin e Ekzaminimit.

Spitale të mira të diabetit në qytetin Ho Chi Minh

Veriu ka Hanoi, jugu ka Ho Chi Minh, i cili është qyteti më i industrializuar dhe më i modernizuar në vend. Dhe në përputhje me rrethanat, fusha mjekësore këtu është gjithashtu shumë e zhvilluar. Nëse jetoni në Ho Chi Minh ose në zonat përreth, mund të gjeni spitalet e mëposhtme:

Spitali i Universitetit të Mjekësisë dhe Farmacisë së qytetit. Qyteti Ho Chi Minh

Spitali i Universitetit të Mjekësisë dhe Farmacisë ndodhet në strukturën organizative të Universitetit të Mjekësisë dhe Farmacisë në qytetin Ho Chi Minh. Përveç funksionit të ekzaminimit dhe trajtimit mjekësor për njerëzit, spitali është gjithashtu një vend për të praktikuar dhe trajnuar studentët dhe stafin mjekësor. Ky është një spital me shumë mjekë kryesorë dhe shumë të specializuar në Jug.

Adresë:

– Objekti 1: Nr. 215 Hong Bang, Lagjja 11, Distrikti 5, Qyteti. HCM. Telefoni: 028 3855 4269

– Objekti 2: Nr. 201 Nguyen Chi Thanh, Lagjja 12, Distrikti 5, Qyteti. HCM. Telefoni: 028 3955 5548

Orari i punës në të dy objektet është nga ora 6:30 deri në 16:30 (e hënë – e premte) dhe 6:30 deri në 12:30 (e shtunë). Për më tepër, spitali tashmë ka zbatuar një formular të rezervimit të takimit online nëpërmjet faqes së internetit: për të kursyer kohë në regjistrimin për ekzaminim dhe trajtim mjekësor. Ju mund të vizitoni faqen e internetit për informacion më specifik.

Tham Khảo Thêm:  [SGK Scan] Hoàng Lê nhất thống chí

Ju mund të rezervoni një takim për një kontroll të diabetit në Spitalin Universitar Mjekësor të Ho Chi Minh City në internet

Ju mund të rezervoni një takim për një kontroll të diabetit në Spitalin Universitar Mjekësor të Ho Chi Minh City në internet

Spitali Nguyen Tri Phuong

Adresa: 468 Nguyen Trai, Ward 8, District 5, City. Ho Chi Minh.

Telefoni: 028 3923 4332

Koha e vizitës: nga ora 7:30 e mëngjesit deri në 12 të mëngjesit dhe nga ora 13:30 deri në 16:30 nga e hëna deri të shtunën.

Me një ekip mjekësh të kualifikuar dhe pajisje të mira, Departamenti i Endokrinologjisë i spitalit është një vend i zgjedhur nga shumë diabetikë këtë vit.

Sipas përvojës së shumë njerëzve për të vizituar spitalin Nguyen Tri Phuong, procesi i ekzaminimit spitalor do të kalojë në 4 hapa:

– Hapi 1: Merrni numrin e ekzaminimit automatik në zonën e ekzaminimit mjekësor.

– Hapi 2: Shkoni në sportelin e grumbullimit për të blerë një libër ekzaminimi (nëse nuk keni një libër ekzaminimi), paguani tarifën e ekzaminimit dhe shkoni në Departamentin e Endokrinologjisë për të pritur numrin e urdhrit të ekzaminimit.

Hapi 3: Shihni një mjek për ekzaminim dhe shkoni në departamentin e testimit siç është përshkruar nga mjeku, nëse ka.

– Hapi 4: Blini ilaçe dhe më pas shkoni në shtëpi ose shkoni në spital nëse ju kërkon mjeku.

Prandaj, duhet të vini herët për të marrë numrin e parë të provimit, për të kufizuar pritjen e gjatë.

Spitali Cho Ray

Adresa e spitalit: 201B Nguyen Chi Thanh, Ward 12, District 5, Ho Chi Minh City

Telefoni kontaktues: 028 3855 4269/ 028 3950 6126

Orari i punës: 07:00-11:00 dhe 13:00-16:00 nga e hëna në të premte.

Spitali Cho Ray nuk është i huaj për njerëzit në qytetin Ho Chi Minh. Fuqia e spitalit është se departamentet bashkëpunojnë shumë ngushtë, kështu që rezultatet e ekzaminimit janë të sakta dhe plani i trajtimit është i mirë. E keqja është se spitali është mjaft i mbushur me njerëz, duhet një kohë e gjatë për të pritur dhe mund të ketë një situatë vjedhjeje nëse pacienti nuk kujdeset mirë për gjërat e tij personale.

Spitali Cho Ray është përgjigja e shumë ekspertëve kur pyeten se cili spital ka trajtimin më të mirë të diabetit në qytetin Ho Chi Minh.

Spitali Cho Ray është përgjigja e shumë ekspertëve kur pyeten se cili spital ka trajtimin më të mirë të diabetit në qytetin Ho Chi Minh.

Spitali Pham Ngoc Thach

Nëse jeni të shqetësuar se shkuarja në spitalin Cho Ray dhe Nguyen Tri Phuong kërkon një kohë të gjatë, pacientët mund t’i drejtohen spitalit Pham Ngoc Thach. Adresa: 120 Hong Bang, Ward 12, District 5, City. HCM. Telefoni kontaktues 028 3855 0207. Ky është gjithashtu një spital i klasës I nën Departamentin e Shëndetësisë të qytetit Ho Chi Minh. HCM, veçanërisht i përshtatshëm për pacientët diabetikë me sëmundje të frymëmarrjes.

Në vizitën tuaj të parë, do t’ju duhet të shkoni në sportelin e shërbimit të klientit për të marrë një numër dhe për të blerë një libër mjekësor. Pas kësaj, nëse keni sigurim shëndetësor dhe bëni një kontroll të rregullt, do të shkoni në derën 1 për ekzaminim. Dhe nëse doni të shikoni shërbimin, dera 2 është vendi ku duhet të shkoni.

Spitali Popullor 115

E vendosur në 527 Su Van Hanh, Ward 12, District 10, City. Qyteti Ho Chi Minh, telefoni 028 3865 4249, Departamenti i Endokrinologjisë, Spitali Popullor 115 është gjithashtu një klinikë me reputacion për diabetin, të cilës mund t’i referoheni. Krahas ekzaminimit, Departamenti i Endokrinologjisë ka shumë aktivitete edukative këshilluese për pacientët me diabet. Veçanërisht, departamenti ka aplikuar teknikën e thithjes me presion negativ për të rritur efektivitetin e trajtimit të komplikimeve të këmbës.

Tham Khảo Thêm:  Thư chúc Tết khách hàng, đối tác (6 mẫu) Thư chúc mừng năm mới

Orari i punës: nga ora 07:30 deri në orën 16:30 nga e hëna deri të premten, të shtunën, të dielën dhe pas orarit, fakulteti ka një ekip kujdestar 24/24.

Adresa specifike: Zona B – Kati Përdhe – Departamenti i Endokrinologjisë – Spitali Popullor 115

Faqja e internetit:

Nëse personat nuk kanë kushtet për t’iu drejtuar spitaleve të diabetit të mësipërm, është plotësisht e mundur të drejtohen për ekzaminim në spitalet e përgjithshme të krahinës ku jetojnë. Këtu ka departamente të specializuara të diabetit, mjekët janë gjithashtu plotësisht të kualifikuar për të trajtuar, kështu që pacientët mund të besojnë plotësisht.

Çfarë duhet të përgatis përpara se të shkoj në klinikën e diabetit në spital?

Përgatitja mirë përpara se të shkoni në spital do t'ju ndihmojë të shkurtoni kohën e ekzaminimit dhe të keni një diagnozë më të saktë

Përgatitja mirë përpara se të shkoni në spital do t’ju ndihmojë të shkurtoni kohën e ekzaminimit dhe të keni një diagnozë më të saktë

Përveç zgjedhjes së klinikës më të mirë të diabetit, pacientët duhet të pajisen edhe me disa nga shënimet e mëposhtme për ekzaminimin më të saktë dhe të përshtatshëm:

– Zbuloni me kujdes orën e punës dhe adresën e saktë të spitalit që zgjidhni të vizitoni, mund të rezervoni një takim paraprakisht për t’u ndjerë rehat.

– Duhet të agjëroni para se të shkoni në klinikën e diabetit për 8 orë, sepse duhet të bëni një analizë gjaku për të diagnostikuar sëmundjen. Një ditë më parë duhet të shmangni ngrënien e ushqimeve me shumë ëmbëlsira, të yndyrshme, ….

– Përgatitni dokumente personale si kartë identiteti, kartë sigurimi shëndetësor (nëse ka), libri i ekzaminimit mjekësor, letër takimi për kontrolle periodike etj.

– Ndjeni manifestimet jonormale të trupit gjatë kësaj kohe në mënyrë që ta diskutoni me mjekun tuaj. Mjeku juaj do të përgjigjet për ju.

– Gjëja më e rëndësishme është të ruani një humor të rehatshëm dhe të qëndrueshëm, të mos shqetësoheni shumë që mund të shtrembërojë treguesit e trupit.

Zgjedhja e spitalit më të mirë të diabetit është hapi i parë për t’ju ndihmuar t’i afroheni më shumë qëllimit të kontrollit të suksesshëm të diabetit. Pas vizitës suaj, mos harroni të lidheni me ne për më shumë informacion të dobishëm.

Shiko me shume: Një udhëzues për testimin e diabetit nga A në Z

Informacion për ju:

Kur vuani nga diabeti, procesi i trajtimit kërkon një koordinim sinkron të zgjidhjeve: dietë, ushtrime dhe përdorim të barnave siç përshkruhet nga mjeku. Përveç kësaj, përdorimi i hershëm i bimëve mbështetëse vlerësohet shumë nga ekspertët për efektivitetin.

I lindur në vitin 2008 me kombinimin e 04 bimëve të çmuara: Goji Berry, Noni, Hoai Son, Mai Mon, Ushqimi për mbrojtjen e shëndetit Cho Tang Tang është bërë një zgjedhje e besueshme për diabetikët në mbarë vendin.

Produktet gjenden në shumë barnatore të mëdha dhe të vogla. Efektiviteti i konfirmuar gjatë gati 15 viteve të të qenit në treg me përdorimet kryesore:

  • Ndihmon në uljen e sheqerit në gjak dhe stabilizimin e sheqerit në gjak
  • Ndihmon në uljen e rrezikut të komplikimeve kardiovaskulare dhe neurologjike për shkak të diabetit
  • Ndihmon në uljen e kolesterolit në gjak

Dizajn pa titull (2).png

Hy vọng thông qua bài viết Top 10 bệnh viện chữa tiểu đường tốt nhất, nhiều bác sĩ giỏi Cakhia TV trang web trực tiếp bóng đá miễn phí sẽ giúp ích được quý bạn đọc.

Related Posts

Cảm nhận về vẻ đẹp tâm hồn của nhân vật trữ tình trong bài thơ

Đề bài: Cảm nhận về vẻ đẹp tâm hồn của nhân vật trữ tình trong bài thơ Chiều tối Cảm nhận về vẻ đẹp tâm hồn của…

Câu chuyện về nhà học giả Naropa

Theo chân Tilopa, ngay cả đại học giả Naropa cũng phải trải qua muôn vàn khó khăn. Như chúng ta đã thấy trước đây, Naropa gặp Tilopa,…

Suboi là ai? Tiểu sử, sự nghiệp, đời tư nữ rapper tài năng

Nhắc đến nhạc rap Việt không thể không nhắc đến cái tên Suboi. Nổi lên từ thập niên đầu tiên của thế kỷ 21, Suboi mang đến…

integrated circuit là gì? Phân loại, cấu tạo và công dụng

Chắc hẳn bạn đã ít nhiều nghe đến thuật ngữ IC. Đây là từ viết tắt của cụm từ tiếng Anh Integrated circuit. Tuy nhiên không phải…

Kể hoặc đọc lại một câu chuyện (bài thơ, bài văn) về một vận động

1. Đồ sưu tầm: Hoàng Xuân Vinh (sinh ngày 6 tháng 10 năm 1974 tại Thành phố Sơn Tây, Hà Nội) là vận động viên bắn súng…

Quần jockstrap là gì? Chia sẻ những mẫu quần jockstrap đình đám

Quần jockstrap là một kiểu quần được thiết kế vô cùng độc đáo giúp nam giới trở nên sexy và quyến rũ hơn. Tuy nhiên kiểu quần…

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *