Vietinbank Là Ngân Hàng Gì? Nhà Nước hay Tư Nhân?

Rate this post

Ju doni të dini Çfarë është Vietinbank?? Si funksionon dhe çfarë shërbimesh u ofron klientëve? Gjithçka që po pyesni për Vietinbank, një bankë e famshme kombëtare dhe ndërkombëtare, është përmbledhur në këtë artikull. Le të eksplorojmë së bashku.

Rreth Vietinbank

Për të ndihmuar lexuesit dhe klientët të kuptojnë Çfarë është Vietinbank?, si dhe reputacionin e saj. Tani për tani, ne do të dëshironim të prezantojmë disa pika që lexuesit t’i mësojnë lehtësisht.

Rreth Vietinbank
Rreth Vietinbank

Emri dhe kuptimi i emrit Vietinbank

Banka Aksionare Tregtare për Industrinë dhe Tregtinë e Vietnamit njihet ndërkombëtarisht si Banka Tregtare Aksionare e Vietnamit për Industrinë dhe Tregtinë. Shkurtesa është “VietinBank”, është një bankë e madhe tregtare në Vietnam.

Për vietnamezët, fjala “Vietin” përmban gjithashtu një kuptim të bukur në gjuhën kino-vietnameze, e cila është fjala “Besë”, një nga faktorët më të rëndësishëm në industrinë e financave. Kur shkruani dhe flisni, fraza standarde e përdorur zakonisht për Markën Tregtare të Bankës Tregtare Aksionare të Vietnamit për Industrinë dhe Tregtinë është “VietinBank”, e shqiptuar si një fjalë e përbërë.

Logoja e Vietinbank

Fjala Vietinbank e logos përfaqëson Bankën Tregtare Aksionare për Industrinë dhe Tregtinë e Vietnamit. Ka një ton të freskët blu, që do të thotë shpresë. Shkrimi është projektuar në një stil të thjeshtë por modern. Ai përmban një mesazh besimi të fortë në një të ardhme të ndritur.

Logoja e Vietinbank
Logoja e Vietinbank

Procesi i formimit dhe zhvillimit të Vietinbank

E themeluar në vitin 1988, VietinBank aktualisht mban rolin udhëheqës të një banke udhëheqëse në ekonominë vietnameze.

Vietinbank ka një rrjet të zhvilluar fuqishëm me 148 degë dhe 7 kompani anëtare. Së bashku me 3 njësi jo-biznesi dhe më shumë se 1000 zyra transaksionesh në 63 provinca/qytete në mbarë vendin.

Duke mos u ndalur me kaq, VietinBank është gjithashtu banka e parë dhe e vetme vietnameze e pranishme në Evropë me 02 degë në Frankfurt dhe Gjermani. Me shkallën më të madhe të kapitalit, cilësinë më të mirë të aseteve dhe vlerën më të lartë të markës. Në vitet 2012 dhe 2013 radhazi, VietinBank u votua nga Revista Forbes si Top 2000 ndërmarrjet më të mëdha në botë.

Sistemi bankar i Vietnamit

Vietinbank ka një sistem të fortë rrjeti me 148 degë, 07 kompani anëtare, 03 njësi jo biznesi. Zotërimi i më shumë se 1000 dhomave të transaksioneve, si dhe pemëve ATM Vietinbank mbi 63 provinca/qytete në mbarë vendin.

VietinBank është gjithashtu banka e parë dhe e vetme vietnameze në Evropë
VietinBank është gjithashtu banka e parë dhe e vetme vietnameze në Evropë

A është Vietinbank një bankë shtetërore apo private?

Për ata që ende po pyesin për Çfarë është Vietinbank? Ju lutemi, Vietinbank i përket grupit të bankave shtetërore. Me mbi 50% kapital nga shteti, pjesa tjetër kontribuohet nga ndërmarrjet.

KUJDES: Ne kemi krijuar paketën vetëm për ju Kredi të pasigurta me norma interesi jashtëzakonisht të favorshmeJu lutemi plotësoni formularin e mëposhtëm për më shumë informacion:

Po ngarkohet…

Tham Khảo Thêm:  Thuốc Lenalid 10 15 20 25mg Lenalidomide capsules giá bao nhiêu

Shërbimet tipike të Vietinbank

Në mënyrë që klientët e Vietinbank, si dhe ata që janë gati të regjistrojnë një llogari, të mos habiten. Në të njëjtën kohë, duke qenë më proaktivë në përdorimin e kartës, këtu dëshirojmë të prezantojmë shërbimet më të spikatura që aplikon Vietinbank.

Shërbimi i kartave

Me stimuj tërheqës dhe shërbime të ndryshme, VietinBank është krenare për zgjidhjet më optimale të pagesave me kartë për klientët. Shërbimet që aplikohen me kartat ATM të Vietinbank janë:

 • Menaxhimi i llogarisë: Me shërbimin e Menaxhimit të Llogarisë së VietinBank, ju mund të menaxhoni shpenzimet dhe gjendjen e llogarisë tuaj në çdo kohë, kudo, shpejt dhe me efikasitet.
 • Depozitë parash: VietinBank u ofron klientëve shërbimin e shpejtë automatik të transferimit të parave ndërmjet sistemit brenda dhe jashtë sistemit VietinBank me koston më të ulët. Me këtë shërbim mund t’i transferoni para kujtdo, menjëherë.
 • Shërbimi i Pagesës: VietinBank u ofron klientëve shërbime pagesash të përshtatshme dhe shumë të sigurta të Ibanking. Tani përdoruesit duhet të skanojnë vetëm një kod QR për të kryer një transaksion.
 • Shërbimi dhe Aplikimi i Depozitave: VietinBank u ofron klientëve shërbime të përshtatshme të kursimeve dhe shlyerjes së kredisë në internet.
 • Shërbimi i pseudonimit të Alias ​​Vietinbank: Shumë i përshtatshëm për klientët.
VietinBank është krenare për zgjidhjet më të mira të pagesave me kartë për klientët
VietinBank është krenare për zgjidhjet më të mira të pagesave me kartë për klientët

Shërbimi i kursimit

Shërbim kursimi me një shumëllojshmëri produktesh që klientët të zgjedhin sipas nevojave të tyre.

Klientë personalë Klientët e korporatës Kursime me afat Depozita pa afat në llogaritë rrjedhëse Depozita kursimi me afat Depozita kursimesh me afat Depozita të rregullta me afat Depozita me kurs preferencial të këmbimit Depozita automatike me afat Depozita kursimi Kursime Kursime Online

Klientët individualë kur depozitojnë kursime online në aplikacionet iPay Mobile dhe iPay të VietinBank dhe në faqen kryesore të internetit të Vietinbank do të marrin një normë interesi shtesë deri në 0,5%/vit.

Shërbimi i kredisë

VietinBank është krenare që është një partner i besueshëm për të ndihmuar në realizimin e qëllimeve të biznesit të klientëve individualë dhe të korporatave. Kur keni nevojë për një kredi për të investuar dhe zhvilluar kompaninë tuaj, Vietinbank do të jetë zgjidhja optimale për t’ju ndihmuar ta bëni këtë. Vietinbank ofron plotësisht 2 llojet më të njohura të kredive: kredi hipotekare dhe kredi kredi të pasigurta Vietinbank.

Klientë personalë Kredi konsumatore Kredi për blerjen, ndërtimin dhe riparimin e shtëpive, Kredi për blerjen e makinave, Kredi për blerjen e shtëpive për projekte, Kredi për të studiuar jashtë vendit, Kredi për punonjësit, Kredi hipotekore, Libra kursimi, Kartat e mbitërheqjes së GTCG Kartat financiare personale të lëshuara Kredi për biznes Kredi për prodhim , biznese mikro dhe të vogla, kredi për bujqësi dhe zhvillim rural Kredi për biznes në treg Kredi për restorante dhe hotele Kredi hipotekare Libra kursimi Kursime, letra me vlerë Kredi paradhënie për shitjen e letrave me vlerë Klientët e korporatës Kredi e specializuar Kredi për tregtar makinash Kredi për vetura Kredi për makina Kredi kombinimi i sigurimit Program krediti ndërkombëtar JICA Programi i kredisë ndërkombëtare GCPF Programi i kredisë ndërkombëtare SMEPP Programi i kredisë ndërkombëtare -JICA III Kredi afatmesme dhe afatgjata Kredi sindikale Kredi investimi për projekte Kredi biznesi për ndërmarrjet mikro Kredi afatshkurtër Mikro-ndërmarrjet me kolateral të fortë Kredi për kredi të pagueshme mbitërheqje celulare Kredi e pagueshme UPAS LC

Tham Khảo Thêm:  Top 30 Tóm tắt Ếch ngồi đáy giếng (hay, ngắn nhất)
VietinBank është krenare që është një partner i besueshëm për të ndihmuar në realizimin e qëllimeve të biznesit
VietinBank është krenare që është një partner i besueshëm për të ndihmuar në realizimin e qëllimeve të biznesit

Sigurimi

VietinBank Insurance – VBI përpunon kërkesat shumë shpejt dhe saktë. Primi i sigurimit i Vietinbank është gjithashtu shumë konkurrues në krahasim me njësitë e tjera në treg.

shërbim”VietinBank Insurance – VBI” ka një prim sigurimi shumë të mirë, mbështetje të shpejtë të dëmeve dhe kërkim të skedarëve. Çdo veçori është shumë e përshtatshme, e lehtë për t’u përdorur dhe e lehtë për t’u testuar.

Për klientët e korporatave, ata do të gëzojnë shërbimet e sigurimit jo-jetë të Vietinbank.

Klientë personalë Klientët e korporatës MANULIFE Sigurimi Sigurimi i pasurisë Sigurimi i jo-jetës VBI Sigurimi i automjeteve Sigurimi teknik Sigurimi i përgjegjësisë Sigurimi shëndetësor Sigurimi i mallrave dhe anijeve

Pagesat ndërkombëtare dhe financat tregtare

Në fushën e bankave të jashtme, pagesat ndërkombëtare dhe financimi i tregtisë së Vietinbank janë majat e shtizave që kanë krijuar markën e VietinBank dhe kanë afirmuar pozicionin e saj udhëheqës në bankën tregtare.

Mund të pohohet: Suksesi i VietinBank është për shkak të zgjedhjes dhe besimit të klientëve (klientëve) që kanë përdorur shërbimet e VietinBank. Lista e këtyre klientëve është mjaft e larmishme: nga individët, ndërmarrjet e vogla dhe të mesme vendase deri te korporatat transnacionale, vendet e huaja.

Orari i punës i Vietinbank

Orari i punës i Vietinbank ndahet në orë pune gjatë javës, fundjavës dhe festave. Orari i punës i VietinBank në degët dhe pikat e transaksionit ka të gjitha të njëjtat afate kohore si më poshtë:

 • Orari i punës nga e hëna në të premte:
 • Orari i hapjes së Vietinbank në mëngjes është 8:00 dhe punon deri në 12:00.
 • Pushimi i drekës nga ora 12:00 deri në 13:00
 • Orari i punës pasdite: 13:00 deri në 16:30 ose 17:00.

Klientët mund të kërkojnë lehtësisht PGD Vietinbank kohët e fundit shpejt në faqen e internetit dhe aplikimin e bankës.

Si të kontaktoni Vietinbank

Klientët mund të kontaktojnë Vietinbank përmes shumë metodave të ndryshme.

 • Linja telefonike: 1900 558 868 / (+84) 24 3941 8868
 • Facebook:
 • Faqja e internetit:
 • Email: [email protected]
 • Shtabi: 108 Tran Hung Dao, Hoan Kiem District, City. Hanoi Vietnam

Qendra e Thirrjeve të Vietinbank Shërbim 24/7 duke përfshirë festat publike dhe ditën e Vitit të Ri për të gjithë klientët vendas dhe ndërkombëtarë në 3 gjuhë: vietnameze, anglisht, japoneze, duke u ofruar klientëve shërbime të tilla si:

 • Merrni dhe trajtoni të gjitha kërkesat dhe ankesat e klientëve;
 • Prezantoni dhe këshilloni produktet dhe shërbimet, përditësoni klientët me politikat më të fundit preferenciale;
 • Mbështet klientët që të bllokojnë përkohësisht, si dhe të aktivizojnë shërbimet e e-banking dhe kartave;
 • Kryeni sondazhe të klientëve, dëgjoni të gjitha komentet nga klientët në lidhje me cilësinë e produkteve dhe shërbimeve.
Si të kontaktoni Vietinbank
Si të kontaktoni Vietinbank

Niveli i reputacionit të Vietinbank

Kapërceu në mënyrë të shkëlqyer gati 50 bankat TOP në botë me tregues mbresëlënës. VietinBank u bë banka e vetme e nderuar nga The Asian Banker në kategorinë e Bankës më të mirë Tregtare në Vietnam 2022.

Kaq mjafton për të vërtetuar prestigjin absolut të Vietinbank. Për më tepër, Vietinbank është gjithashtu një bankë shtetërore, kështu që nuk do të ketë falimentim në të ardhmen.

Tham Khảo Thêm:  Top 13 địa chỉ phòng khám trĩ ở đâu tốt nhất Hà Nội

Programet e promovimit të produkteve në Vietinbank

Nëse jeni ende duke pyetur veten për Çfarë është Vietinbank? se kaq shumë njerëz besojnë dhe besojnë aq shumë. Pastaj promovimet më poshtë do ta konfirmojnë këtë.

 • Program për të marrë iPhone 14 Pro dhe një seri zbritjesh deri në 50% në VietinBank iPay Mobile

Ju do të keni mundësinë të përfitoni gjysmë çmimi zbritje kur blini iPhone 14 Pro në promovimet në aplikacionin VietinBank iPay Mobile.

 • Program promovues në Sale Hunting Festival në Cho Lon Electronics

Mbajtësit e kartave të kreditit të VietinBank kanë mundësinë të marrin një sërë ofertash tërheqëse në Cho Lon Electronics. Konkretisht, ky supermarket elektronik po zbaton një sërë stimujsh tërheqës për klientët. Nëse ai klient është mbajtës i kartës së kreditit të VietinBank nga tani deri në fund të vitit.

 • Kthimi maksimal i parave – Freeship për jetë i aplikuar me kartën VietinBank Sendo

Nga 14 nëntor 2022 deri në fund të 14 janar 2023. Vietinbank ka politika për të rritur përfitimet për klientët. Prandaj, VietinBank do të zbatojë programin “Dërgo dorën, rimbursim 50%++” me një sërë stimujsh tërheqës.

Programet e promovimit të produkteve në Vietinbank
Programet e promovimit të produkteve në Vietinbank

Pyetjet e bëra shpesh

Nëse i gjithë informacioni i mësipërm nuk është ende i mjaftueshëm për t’ju ndihmuar të kuptoni, Çfarë është Vietinbank?. Pastaj ju lutemi shikoni pyetjet e bëra shpesh në lidhje me Vietinbank më poshtë. Shanset janë që mes tyre të gjeni një përgjigje të kënaqshme.

Cila është norma e interesit të Vietinbank?

Norma e interesit e Vietinbank e aplikuar për depozitat VND të klientëve individualë varion nga 0.1%/vit deri në 7.4%/vit. Të listuara me afate nga 1 deri në 36 muaj dhe mbi 36 muaj. Krahasuar me muajin paraardhës, interesi i depozitave në muajin pasardhës do të jetë 0.7 – 1 pikë përqindje më i lartë në të gjitha kushtet e depozitave.

Cilat janë kërkesat për të hapur një kartë Vietinbank?

Për të hapur një kartë ATM VietinBank, klientët duhet të plotësojnë kushtet e mëposhtme:

 • Të jetë një shtetas vietnamez ose një i huaj që jeton në Vietnam, i moshës 18 vjeç e lart.
 • Të pranishëm kartë identiteti ose identifikim qytetar ose pasaportë të vlefshme.

Si të bëheni klient prioritar i Vietinbank?

Për t’u mirëpritur në degët e Vietcombank si klient prioritar i kësaj banke, gjendja e llogarisë suaj duhet të plotësojë një nga dy kushtet e mëposhtme:

 • Bilanci mesatar i 12 muajve të mëparshëm duhet të jetë së paku 2 miliardë VND.
 • Gjendja e depozitës në bankë në momentin e identifikimit nga 2 miliardë VND ose më shumë dhe angazhimi për të mbajtur një bilanc minimal prej 2 miliardë VND në 6 muajt e ardhshëm.

Sapo keni përfunduar shikimin e informacionit të referencës rreth temës Çfarë është Vietinbank?. Shpresojmë, kjo do t’ju ndihmojë të kuptoni më mirë për Vietinbank dhe të jeni gjithmonë të gatshëm t’i besoni Vietinbank si tek vetja juaj.

Hy vọng thông qua bài viết Vietinbank Là Ngân Hàng Gì? Nhà Nước hay Tư Nhân? Cakhia TV trang web trực tiếp bóng đá miễn phí sẽ giúp ích được quý bạn đọc.

Related Posts

Cảm nhận về vẻ đẹp tâm hồn của nhân vật trữ tình trong bài thơ

Đề bài: Cảm nhận về vẻ đẹp tâm hồn của nhân vật trữ tình trong bài thơ Chiều tối Cảm nhận về vẻ đẹp tâm hồn của…

Câu chuyện về nhà học giả Naropa

Theo chân Tilopa, ngay cả đại học giả Naropa cũng phải trải qua muôn vàn khó khăn. Như chúng ta đã thấy trước đây, Naropa gặp Tilopa,…

Suboi là ai? Tiểu sử, sự nghiệp, đời tư nữ rapper tài năng

Nhắc đến nhạc rap Việt không thể không nhắc đến cái tên Suboi. Nổi lên từ thập niên đầu tiên của thế kỷ 21, Suboi mang đến…

integrated circuit là gì? Phân loại, cấu tạo và công dụng

Chắc hẳn bạn đã ít nhiều nghe đến thuật ngữ IC. Đây là từ viết tắt của cụm từ tiếng Anh Integrated circuit. Tuy nhiên không phải…

Kể hoặc đọc lại một câu chuyện (bài thơ, bài văn) về một vận động

1. Đồ sưu tầm: Hoàng Xuân Vinh (sinh ngày 6 tháng 10 năm 1974 tại Thành phố Sơn Tây, Hà Nội) là vận động viên bắn súng…

Quần jockstrap là gì? Chia sẻ những mẫu quần jockstrap đình đám

Quần jockstrap là một kiểu quần được thiết kế vô cùng độc đáo giúp nam giới trở nên sexy và quyến rũ hơn. Tuy nhiên kiểu quần…

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *